Flaxta Aircon štitnici za potkoljenice bijele boje - S

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Doživite jedinstvenu kombinaciju zaštite, udobnosti i ventilacije s Aircon štitnicima za potkoljenice. Fleksibilan dizajn za udobno i precizno pristajanje. Vrhunska venti... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 1:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Biolab ponudi
Ponuda trgovine Biolab za proizvod Flaxta Aircon štitnici za potkoljenice bijele boje - S. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023FC74C
Prijavi grešku
Doživite jedinstvenu kombinaciju zaštite, udobnosti i ventilacije s Aircon štitnicima za potkoljenice. Fleksibilan dizajn za udobno i precizno pristajanje. Vrhunska ventilacija za ugodan osjećaj hladnoće. Izvrsna apsorpcija udaraca za maksimalno samopouzdanje. Jednostavno čišćenje i bez mirisa. Predstavljamo Flaxta Aircon štitnike za potkoljenice, dizajnirane s revolucionarnom AVA smjesom koja pruža jedinstvenu kombinaciju zaštite, ventilacije i fleksibilnosti . Klima uređaj prilagođava se obliku vaših nogu, osiguravajući udobno i personalizirano pristajanje . Hvatljiva unutarnja površina pomaže u sigurnom držanju štitnika na mjestu , tako da se možete usredotočiti na igru ??bez brige da će se pomaknuti ili skliznuti. Također uključujemo ergonomske i prozračne štitnike za potkoljenice koji ih drže na mjestu točno tamo gdje vam trebaju. Flaxta Aircon štitnici za potkoljenice izdašno su ventilirani , sa zračnim kanalima na stražnjoj strani koji dodatno povećavaju protok zraka i udobnost . Prozračni dizajn omogućuje strujanje zraka kroz štitnike za potkoljenice, smanjujući rizik od iritacije kože i trenja. Ovo je posebno važno tijekom intenzivnih igara ili treninga kada trebate dati sve od sebe. S povećanim protokom zraka vaša koža može lakše disati i ostati hladnija, što vam pomaže da ostanete udobni i usredotočeni na teren.
Flaxta Aircon štitnici za potkoljenice bijele boje - S
Flaxta Aircon štitnici za potkoljenice bijele boje - S
54,00 €
u Biolab

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe