Flaxta Vibe štitnici za potkoljenice crne boje - M

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Izrađen od našeg nagrađivanog AVA spoja, Vibe pruža kombinaciju zaštite i udobnosti, a istovremeno je lagan - što vam omogućuje da se usredotočite na svoju igru. Ergonoms... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 13:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Biolab ponudi
Ponuda trgovine Biolab za proizvod Flaxta Vibe štitnici za potkoljenice crne boje - M. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02401E1A
Prijavi grešku
Izrađen od našeg nagrađivanog AVA spoja, Vibe pruža kombinaciju zaštite i udobnosti, a istovremeno je lagan - što vam omogućuje da se usredotočite na svoju igru. Ergonomski dizajn za blisko i osobno pristajanje. Izvrsna apsorpcija udaraca za maksimalno samopouzdanje. Certificiran prema standardu 13061:2009. Idealno za igre, treninge i treninge. S ponosom predstavljamo potpuno nove Vibe štitnike za potkoljenice – najnoviji dodatak Flaxtinoj ponudi zaštite za nogomet. Fleksibilnost i ergonomski dizajn našeg AVA spoja omogućuju Vibeu da se prilagodi konturama vaših nogu, pružajući blisko i osobno pristajanje. Mekana 3D strukturirana podloga povećava cirkulaciju zraka i laganu apsorpciju udaraca, omogućujući vam da ostanete hladni čak i tijekom najintenzivnijih igara . Razumijemo frustraciju pokreta štitnika za potkoljenicu tijekom igranja, stoga smo uključili kompresijske navlake koje se prilagođavaju vašim nogama. Pružaju prozračan i ugodan osjećaj uz kožu dok štitnici za potkoljenice ostaju na mjestu. Bilo da ste na treningu ili na dan utakmice, štitnici za potkoljenice Vibe štite vas i pružaju vam udobnost, a ne ometaju vaše kretanje ili vibracije na terenu.
Flaxta Vibe štitnici za potkoljenice crne boje - M
Flaxta Vibe štitnici za potkoljenice crne boje - M
31,50 €
u Biolab

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe