Kingstone Plinski roštilj Cliff 6605B (3,5 kW, Broj plamenika: 6 Kom.)

Kingstone Plinski roštilj Cliff 6605B (3,5 kW, Broj plamenika: 6 Kom.)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Plinski roštilj Kingstone Cliff 6605B opremljen je sa šest glavnih i jednim bočnim IR plamenikom ukupne snage 24 kW, što ga čini izvrsnim izborom za pripremu hrane za kuć... Pročitaj cijeli opis
929,00 €
2-5 dana
Cijena s dostavom
946,25 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o bauhaus.hr ponudi
Ponuda trgovine bauhaus.hr za proizvod Kingstone Plinski roštilj Cliff 6605B (3,5 kW, Broj plamenika: 6 Kom.). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX024006EF
Prijavi grešku
Plinski roštilj Kingstone Cliff 6605B opremljen je sa šest glavnih i jednim bočnim IR plamenikom ukupne snage 24 kW, što ga čini izvrsnim izborom za pripremu hrane za kućnu zabavu. Piezo paljenje osigurava jednostavno i sigurno paljenje plamenika jednostavnim pritiskom na gumb. Emajlirani poklopac s dvostrukom stjenkom i termometrom omogućuje laku kontrolu pečenja. Kingstone modularni sustav (KMS) omogućuje pripremu različitih jela, jer možete koristiti različite površine za pripremu jela, kao što su kamen za pečenje pizza i ploča za pečenje od lijevanog željeza koje su uključene u opseg isporuke. U praktičnom ormariću možete pohraniti plinsku bocu od 11 kg i pribor koji vam je potreban za pripremu jela. Uz pomoć praktičnih kotača roštilj lako pomičete, a kočnice na kotačima osiguravaju da roštilj ostane na mjestu. Roštilj je opremljen s dvije police sa strane koje se po potrebi mogu preklopiti.
Kingstone Plinski roštilj Cliff 6605B (3,5 kW, Broj plamenika: 6 Kom.)
Kingstone Plinski roštilj Cliff 6605B (3,5 kW, Broj plamenika: 6 Kom.)
929,00 €
u bauhaus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe