Priprema Tetra Test pH slatka voda 10 ml

Priprema Tetra Test pH slatka voda 10 ml

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Test za točno mjerenje pH vrijednosti u slatkoj i slanoj vodi.
Kako se ribe osjećaju u akvariju ili vrtnom jezercu također ovisi o stupnju kiselosti. Vrijednost pH... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 7:58.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Priprema Tetra Test pH slatka voda 10 ml. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02419355
Prijavi grešku

Test za točno mjerenje pH vrijednosti u slatkoj i slanoj vodi.
Kako se ribe osjećaju u akvariju ili vrtnom jezercu također ovisi o stupnju kiselosti. Vrijednost pH, koja se naziva i stupanj kiselosti, predstavlja jedno od najvažnijih kemijskih svojstava vode, tzv. stupanj djelovanja svih kiselih i bazičnih sastojaka otopljenih u vodi. Voda s pH vrijednošću 7,0 opisuje se kao neutralna, voda s nižom vrijednošću je kisela, viša alkalna. Redovita kontrola pH vrijednosti vrlo je važna jer svi organizmi u akvariju osjetljivo reagiraju na drastične i nagle promjene pH vrijednosti. Za sve organizme u slatkoj vodi (ribe, biljke, mikroorganizmi) idealna pH vrijednost je između 6,5 i 8,5. U slatkovodnim akvarijima pH vrijednost se može promijeniti u iznimnim slučajevima ili kod izmjene većeg dijela vode (totalne promjene). U vrlo mekoj stajaćoj vodi u akvariju (razina KH je ispod 1° do 2° dH), razina pH može iznenada pasti na alarmantne vrijednosti ispod 4,0. Vrijednost KH treba strogo pratiti kako ne bi dosegla vrijednosti ispod 2 ° - 4 ° dH. Stoga Tetra nudi i test za mjerenje veličine KH (karbonatne tvrdoće).
U slanoj vodi pH vrijednost je blago alkalna i idealno na vrijednosti od 8,3.
Iz tog razloga većina morskih riba treba vodu s pH vrijednošću od 8,0 do 8,6. Da bi se smanjilo kolebanje pH vrijednosti, potrebno je osigurati da veličina KH
nalaze se u vrijednostima od 8 ° do 10 ° dH.
Tetra pH test slatke vode namijenjen je za provođenje testa u slatkovodnim akvarijima i vrtnim spremnicima. Ne koristi se za mjerenje u morskim akvarijima, jer to dovodi do netočnog rezultata testa. Tetra test pH slane vode, namijenjen je isključivo za provođenje testa u akvarijima sa slanom vodom.
Ne koristi se za mjerenje slatke vode, jer to dovodi do netočnog rezultata testa.

Priprema Tetra Test pH slatka voda 10 ml
Priprema Tetra Test pH slatka voda 10 ml
7,25 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe