J.Lindeberg Leya Bez rukava Top White L

J.Lindeberg Leya Bez rukava Top White L

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Leya majica za golf bez rukava, izrađena od omiljene tkanine TX Jersey, moderan je komad usmjeren na performanse dizajniran ... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
91,10 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 11:09.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod J.Lindeberg Leya Bez rukava Top White L. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Dužina rukava
bez
Materijal
Veličina
L
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX024362E6
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Leya majica za golf bez rukava, izrađena od omiljene tkanine TX Jersey, moderan je komad usmjeren na performanse dizajniran za golf teren. Dizajniran s tehničkim mogućnostima rastezanja u 4 smjera, prijenosa vlage i mogućnosti brzog sušenja. Ima jacquard pleteno rebro na otvoru oko vrata s legendarnim J.Lindeberg logom, dodajući dašak sofisticiranosti. Povišen jacquard umjetničkim djelom na rebrastom ovratniku. Dizajn bez rukava osigurava slobodu kretanja, dok silikonski most na prednjem rubu dodaje prepoznatljiv dodir. Značajke Redovno pristajanje 4-smjerno istezanje Upijanje vlage Brzo sušenje OEKO-TEX certificiran Održivost U svakom koraku kreativnog i proizvodnog procesa, uzimamo u obzir utjecaj na planet, ljude i prirodne resurse. Dizajniramo funkcionalnost i modu koja je izdržljiva i visoke kvalitete, tako da se može nositi dugi niz godina. Kao dio strategije tkanina, imamo ciljeve za održiviji pamuk, minimiziramo upotrebu štetnih kemikalija odabirom pravih dobavljača i radimo na tome da 100 % umjetnih vlakana dolazi iz recikliranih izvora. Težimo potpunoj transparentnosti i sljedivosti kroz opskrbni lanac, odabirom poslovnih partnera s programima i certifikatima koji se odnose na etiku, zdravlje i okoliš. Briga Pranje u perilici 40°. Ne izbjeljivati. Sušenje u sušilici rublja. Ne čistiti kemijski. Niska temp. željezo. Najviša temp. 100°. Perite sličnim bojama. Nemojte glačati ukras.
J.Lindeberg Leya Bez rukava Top White L
J.Lindeberg Leya Bez rukava Top White L
83,20 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe