KLARFIT sklopivi stacionarni bicikl Azura 120 kg 10026815

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Klarfit Azura je sklopivi stacionarni bicikl, koji će vam pomoći u svakodnevnom treningu, a s mogućnošću sklapanja štedi puno prostora. Sklapanje je vrlo jednostavno i br... Pročitaj cijeli opis
202,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 12:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod KLARFIT sklopivi stacionarni bicikl Azura 120 kg 10026815. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dubina (cm)
85 cm
Opterećenje/Nosivost (kg)
100
Položaj sjedenja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003A4709
Prijavi grešku
Klarfit Azura je sklopivi stacionarni bicikl, koji će vam pomoći u svakodnevnom treningu, a s mogućnošću sklapanja štedi puno prostora. Sklapanje je vrlo jednostavno i brzo.

Zaštitno podnožje uređaja sprječava oštećenja osjetljivih područja, sprječava škripanje i osigurava čvrsto pozicioniranje.

Bicikl ima 8-stupanjski podesivi otpor, koji se lako podešava pomoću rotacijskog prekidača ručno. U ručkama je ugrađeni monitor otkucaja srca, koji obavještava računalo i omogućuje savršenu kontrolu izvedbe. Osim frekvencije pulsa, računalo prikazuje i vrijeme, brzina, kalorije i sve relevantne podatke za određivanje i kontrolu postizanja postavljenih ciljeva.

Bicikl, zahvaljujući 4-stupnjeva podesivim ergonomskim sjedalom može se prilagoditi svakoj visini. Široko i ekstra-mekano sjedalo jamči bezbolan trening i u trajanju od nekoliko sati. Protuklizne pedale s podesivim trakama pomažu pri optimalnom prijenosu snage s noge na nogu. Mali spremnik ispod zaslona koristi se za odlaganje npr., iPad-a, iPhone-a i drugih sličnih stvari.

Imajte na umu da se uređaj isporučuje rasklopljen, gdje montaža traje cca. 15 minuta, ovisno o vještini pojedinca. Priručnik i sav potreban montažni materijal je uključen.

KLARFIT sklopivi stacionarni bicikl Azura 120 kg 10026815
KLARFIT sklopivi stacionarni bicikl Azura 120 kg 10026815
202,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe