Petoneer pametni odstranjivač mirisa

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Inteligentno sredstvo za uklanjanje mirisa

Osigurajte čišći, svježiji i zdraviji zrak s ugodnim mirisima uz Petoneer Smart Odor Eliminat... Pročitaj cijeli opis

Cijena s dostavom
32,40 €
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 18:31.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o anagu.hr ponudi
Ponuda trgovine anagu.hr za proizvod Petoneer pametni odstranjivač mirisa. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02479A6A
Prijavi grešku

Inteligentno sredstvo za uklanjanje mirisa

Osigurajte čišći, svježiji i zdraviji zrak s ugodnim mirisima uz Petoneer Smart Odor Eliminator. Ovaj uređaj opremljen je inteligentnim infracrvenim senzorom koji odmah detektira kada treba početi s radom. Punjenje putem mikro USB-a je brzo i praktično. Dva načina rada omogućuju jednostavno prilagođavanje uređaja vašim potrebama. Polje djelovanja osvježivača je 360°, tako da možete biti sigurni da će savršeno očistiti zrak u cijeloj prostoriji. Riješite se bakterija i zaboravite na neugodne mirise zahvaljujući Petoneer Smart Odor Eliminator!

Moderna rješenja
Otkrijte mogućnosti ozona. Proces aktivne razgradnje kisika neutralizira i razgrađuje molekule mirisa, inhibira rast bakterija i održava zrak čistim i svježim. Dakle, možete se oprostiti od tradicionalnih filtera, koji umjesto da uklanjaju miris, samo ga maskiraju. Ozon vam omogućuje da zadržite bolju kvalitetu zraka u vašem domu na dulje vrijeme. Neugodni mirisi koji se šire iz mačjeg WC-a ostat će samo neugodna uspomena.

2 načina rada - inovativna ventilacija
Uređaj može raditi u 2 načina rada - odaberite onaj koji vam više odgovara. Prvi način rada uključuje mjerač vremena i omogućuje ispuštanje ozona u određenim intervalima. Drugi način se temelji na infracrvenom senzoru. Kada poseban senzor detektira kretanje, ozon se oslobađa nakon 1 minute. Osim toga, poseban dizajn spremnika omogućuje brzo oslobađanje aktivnih molekula kisika strujanjem zraka. Za to je zaslužna trosmjerna ventilacija. Zahvaljujući tome, radni domet uređaja mogao bi se značajno povećati.

Pametni senzor
Uređaj je opremljen pametnim infracrvenim senzorom koji omogućuje automatsko pokretanje osvježivača zraka kad god je to potrebno. Bilježi kada vaš ljubimac koristi kutiju za obavljanje nužde. Dakle, proces osvježenja može započeti čim mačka obavi nuždu i ode. To će osigurati da se neugodan miris ukloni prije nego što ga uopće možete pomirisati.

Snažna baterija
Eliminator neugodnih mirisa opremljen je visokokvalitetnom litijskom baterijom kapaciteta 2200 mAh. Zahvaljujući tome, jedno punjenje omogućit će vam rad s uređajem do četiri dana. Zaboravite zapetljane kablove o koje se lako spotaknuti. Također ne morate ovisiti o prisutnosti utičnice prilikom postavljanja uređaja. Bežični rad pružit će vam slobodu o kojoj ste sanjali.

Jednostavna instalacija
Uređaj je iznimno kompaktan, tako da ga možete postaviti gotovo gdje god poželite – čak i u mačji pijesak. Zahvaljujući magnetskom, samoljepljivom dodatku, njegovo postavljanje je iznimno jednostavno i intuitivno. Jednostavno uklonite zaštitnu naljepnicu i pričvrstite Smart Odor Eliminator na željeno mjesto.


To je dio paketa



Petoneer pametni eliminator mirisa


USB kabl


Naljepnica s metalnom pločicom i pjenastom naljepnicom



Marka

Petoneer

Model

AOE010

Dimenzije

99,6 mm x 51,7 mm x 41,5 mm

Težina

153 g

Napajanje

Litijeva baterija 2200 mAh

Radno vrijeme

4 dana

Sučelje

mikro USB

Materijal

ABS

Ulazna snaga

DC 5V
[HASH_PROD_TABS_3ah2]
[HASH_PROD_TABS_3ah2]
[HASH_PROD_TABS_3ah2]
Petoneer pametni odstranjivač mirisa
Petoneer pametni odstranjivač mirisa
25,00 €
u anagu.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe