Trovet Intestinal FRD 190 g

Trovet Intestinal FRD 190 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Trovet Intestinal FRD je hipoalergena dijetetska hrana za mačke s gastrointestinalnim poremećajima. Služi za potporu gastrointestinalnog trakta, a može se koristiti i kao... Pročitaj cijeli opis
3,43 €
2-6 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
7,43 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 2 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Wow! Wow! Pet Shop ponudi
Ponuda trgovine Wow! Wow! Pet Shop za proizvod Trovet Intestinal FRD 190 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02480006
Prijavi grešku
Trovet Intestinal FRD je hipoalergena dijetetska hrana za mačke s gastrointestinalnim poremećajima. Služi za potporu gastrointestinalnog trakta, a može se koristiti i kao hipoalergena hrana. Riža kao izvor ugljikohidrata čini ovu hranu visoko probavljivom, a dodatak vlakana (fermentirajuća/nefermentirajuća) potiče zdravlje gastrointestinalnog trakta. Indikacije: alergija na hranu; intolerancija na hranu; gastrointestinalni poremećaji; upale (dermatitis, enteritis, kolitis); […] Trovet Intestinal FRD je hipoalergena dijetetska hrana za mačke s gastrointestinalnim poremećajima.Služi za potporu gastrointestinalnog trakta, a može se koristiti i kao hipoalergena hrana. Riža kao izvor ugljikohidrata čini ovu hranu visoko probavljivom, a dodatak vlakana (fermentirajuća/nefermentirajuća) potiče zdravlje gastrointestinalnog trakta.Indikacije: alergija na hranu; intolerancija na hranu; gastrointestinalni poremećaji; upale (dermatitis, enteritis, kolitis); atopija; mačići.Kontraindikacije: alergija na rakove i školjke.Sastojci: bakalar, riblje ulje, minerali, riža, rezanci repe, celuloza, beta glukani, frukto-oligosaharidi (FOS), mano-oligosaharidi (MOS), juka.Analitički sastav: proteini 8 %, sadržaj masti 7 %, anorganska tvar 2,15 %, sirova vlakna 0,5 %, vlaga 76,5 %, ugljikohidrati 5,8 %.Uputa za hranjenje: prije upotrebe preporučuje se zatražiti mišljenje veterinara. Preporučeno trajanje upotrebe je u početku 3 do 8 tjedana u slučaju alergije na hranu ili intolerancije na hranu, 3 do 12 tjedana u slučaju gastrointestinalnih problema i najviše 2 mjeseca u slučaju dermatitisa i gubitka dlake. Ako veterinar savjetuje produženje perioda korištenja, Trovet Intestinal FRD se može se koristiti kao potpuna hrana cijeli život.
Trovet Intestinal FRD 190 g
Trovet Intestinal FRD 190 g
3,43 €
u Wow! Wow! Pet Shop

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe