Bilježnica A4 Teen Girl - 5mm karo - H

Bilježnica A4 Teen Girl - 5mm karo - H

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bilježnica A4 Teen GirlRiječ je o kvalitetnoj bilježnici s crtama koja ima meke korice. Bilježnica je formata A4, ima 42 lista i dostupna je u prugastoj i 5 mm (sitni) ko... Pročitaj cijeli opis
0,95 €
1-3 dana
Cijena s dostavom
4,95 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tomatshop.hr ponudi
Ponuda trgovine Tomatshop.hr za proizvod Bilježnica A4 Teen Girl - 5mm karo - H. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX024821E8
Prijavi grešku
Bilježnica A4 Teen GirlRiječ je o kvalitetnoj bilježnici s crtama koja ima meke korice. Bilježnica je formata A4, ima 42 lista i dostupna je u prugastoj i 5 mm (sitni) kocki pa je pogodna za predmete kao što su slovenski, engleski, njemački, povijest, zemljopis i slično. Uključuje kvalitetan papir granulacije 80 g/m2. Bilježnice su dostupne s raznim motivima koji će sigurno oduševiti svaku djevojčicu i tinejdžericu. Postoji i ponuda gdje je pri narudžbi paketa od 10 bilježnica, koji uključuje slučajne motive sa slika, cijena 8,50€. Cijena za komad bilježnice je 0,95€.Značajke proizvoda: kvalitetna bilježnica s mekim koricama, dimenzija A4 formata, 42 kvalitetna lista granulacije 80 g/m2, različiti motivi za svaku tinejdžericu.Klikom na odabir slova motiva na klizaču pored slike odabirete željenu bilježnicu. Motiv će se pojaviti na slici lijevo.Bilježnica A4 Teen Girl odlična je bilježnica ne samo zbog kvalitetnog papira, već i zbog prekrasnih dizajna na koricama.
Bilježnica A4 Teen Girl - 5mm karo - H
Bilježnica A4 Teen Girl - 5mm karo - H
0,95 €
u Tomatshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe