MUTANT  Whey 2300g

MUTANT Whey 2300g

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Mutant Whey
Mutant Whey je došao na tržište i ubrzo postao ultimativni i vodeći whey protein koji se sastoji od jedinstvenog 5-stupanjskog blenda koji potiče zamjetlji...
Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Shopbulider.hr ponudi
Ponuda trgovine Shopbulider.hr za proizvod MUTANT Whey 2300g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Oblik sadržaja
Težina sadržaja (g)
2270 g
Vrsta bjelančevina / proteina
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003AEF26
Prijavi grešku
Mutant Whey
Mutant Whey je došao na tržište i ubrzo postao ultimativni i vodeći whey protein koji se sastoji od jedinstvenog 5-stupanjskog blenda koji potiče zamjetljivi mišićni rast i promovira retenciju dušika u mišićima. Da, naravno da rastete od whey proteina, ali od MUTANT WHEY-a rastete brže.
MUTANT WHEY je proizveden nako 28 mjeseci predanog istraživanja. To je prvi protein koji koristi posebno odabrane sirovine koje se iskorištavaju u organizmu u točno određeno vrijeme. Ovaj 5-stupanjski whey protein omogućava svakom izvoru proteina posebno vrijeme apsorpcije limitiranom broju proteinskih receptora u vašem probavnom sustavu. Što to znači? To jednostavno znači da se svi proteini iskoriste - ništa se ne bacš Svaki od 5 izvora whey proteina su bogati s BCAA i glutaminom koji poboljšavaju anaboličke učinke blenda i ubrzavaju oporavak.
Mutant Whey je proizveden u kanadskim proizvodnim pogonima koji su pod konstantim inspekcijskim nadzorom i na temelju toga imaju GMP certifikate (Good Manufacturing Practices - dobra proizvođačka praksa). GMP protokol je protokol koji se koristi u proizvodnji hrane i lijekova. Ovaj protokol vam garantira najveći stupanj kvalitete i sigurnosti kod svake kantice MUTANT WHEY-a. Mi idemo i dalje od GMP protokola. Sami vršimo i dodatna testiranja (na e.colli, salmonelu, listeriu i ostale štetne patogene) na koje se ostali whey proteini ne testiraju tako često, a trebali bi. Povrh svega toga posjedujemo izvozne licence koje nam dopuštaju da izvozimo u 85 zemalja svijeta što zahtjeva od nas još više testiranja.
Ni jedna kantica ne izlazi van ako ne prođe sva ta testiranja. S MUTANT WHEY - om dobijete samo najbolji i najčišći proizvod - svaki put.

5- stupanjski whey blend koji potiče veću proteinsku sintezu u mišićima
Pojačan s glutaminom
Bez aspartama - zaslađen sa sukralozom
Očaravajućeg okusa - savršen za svakodnevnu uporabu
Sadrži upola manje kolesterola nego drugi whey proteini
Umanjene količine laktoze
Lako se miješa u vodi ili mlijeku

NITROSERUM™: [Unique Membrane Filtered Whey Protein Concentrate/Phospholipid Complex]. Novi "Diamond Standard" među whey proteinima, pošto je NITROSERUM oblik whey-a koji potiče više mišićnog rasta, očuvanja mišića i odgovora hormona rasta. Naravno, whey protein izolati su brzi, ali ne može se sav protein apsorbirati u vaše mišiće ako navali sav u isto vrijeme. NITROSERUM se apsorbira polaganim tempom, dopuštajući konstantan dotok proteina do vaših mišića. Sadrži, također, prirodne fosfolipide i visoku količinu kolostralnih faktora rasta (IGF-1, IGF-2), koji promoviraju visoku aktivnost hormona rasta.
Micro Filtered Whey Protein Concentrates: ovaj izvor whey proteina je tradicionalni"Gold Standard" u whey proteinima; brzo se apsorbira, sadrži malo laktoze. Zadržava više imunoglobulina nego whey izolat, potičući jače djelovanje imunološke funkcije.
Hladno Procesirani Whey Protein Isolate: brzo apsorbirajući, niska količina ugljikohidrata. Pri 97% proteina, ovo je najjači izvor whey proteina s drugom najjačom i trenutnom dušičnom retencijom i gotovo je bez lakotoze.
ActiNOS®: Hidrolizirani Whey Protein Bio-Aktivni Peptide Isolate; Patentirani polako otpuštajući whey peptides koji se aposrbiraju brzo i stimuliraju NOS (nitric oxide synthase - sintezu dušičnog oksida) za 950%, što povećava protok krvi i "pump", dok u isto vrijeme dostavljaju više BCAA koji obnavljaju mišiće.
Hidrolizirani Whey Protein Isolati: [Sadrže važne Bioaktivne sastojke što uključuje Di, Tri and Oligo Peptide, Beta-Lactoglobulin, Alpha-Lactalbumin, Serum Albumin, Imunoglobuline]; Ovo je novi "Platinum Standard", koji se još brže apsorbira nego uobičajeni whey isolate – broj 1 za dušičnu retenciju.
Dispersion Controlled Complex: kompleks vlakana koji pomaže aporpciju aminokiselina što omogućava dodatno vrijeme kako bi svaki mišićni proteinski receptor bio omogućen za potpunu apsorbciju svih proteinskih frakcija.
Način uporabe:
Prvi obrok iza treninga ovisno o tjelesnoj težini umješan u vodu (bolja apsorpcija) ili u malomasno mlijeko (bolji okus). Dodati ugljikohidrate (glukoza ili maltodekstroza) za postizanje boljeg anaboličnog učinka i popunjavanje glikogenskih rezervi. Može se koristiti kao prvi obrok ujutro pomješan u malomasnom mlijeku sa zobenim pahuljicama.
MUTANT  Whey 2300g
MUTANT Whey 2300g
61,51 €
u Shopbulider.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe