Grebalica Natural Paradise XL Premium Edition - krem

Grebalica Natural Paradise XL Premium Edition - krem

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovoj grebalici u premium izdanju posebno visoku stabilnost podaju teške, neobrađene ploče od pravog drva iz održivog šumarstva. S ovime možete biti sigurni da korišteno d... Pročitaj cijeli opis
181,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Grebalica Natural Paradise XL Premium Edition - krem. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Visina (cm)
175
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003EC25E
Prijavi grešku
Ovoj grebalici u premium izdanju posebno visoku stabilnost podaju teške, neobrađene ploče od pravog drva iz održivog šumarstva. S ovime možete biti sigurni da korišteno drvo dolazi iz ekološke kontrole šuma. Raskošni ležajevi nude čak i velikim i teškim mačkama prostrana mjesta za odmaranje. Okrugla pećina dodatno poziva Vašeg ljubimca na udobno ljenčarenje s kvalitetnim zidovima od drvenih lamela. Posebno masivni sisalni stupovi s promjerom od 15 cm nude Vašem tigriću dovoljno površina za oštrenje kandži. Mekani, prošiveni ležajevi, kao i dva krevetića s okruglim rubovima su pričvršćeni na ploče od slojnog drva pomoću trake na čičak. Tako se ne pomiču čak ni pri divljoj igri i mogu se jednostavno ukloniti s drvenih ploča i udobno oprati u perilici rublja. Čak se i velika ležaljka može odvojiti od drvenog okvira i također strojno oprati na 30 C. Premium Edition grebalice Natural Paradise XL nudi Vašem tigriću pet različitih, udobnih ležaja za odmaranje, promatranje okoline ili drijemanje. Za promjenu i uzbudljivi mačji život brinu tri male igračke sa zvonom i pravim perjem. Grebalica Natural Paradise XL Premium Edition u pregledu: Posebno stabilna grebalica s velikim ležajevima Savršeno prilagođena velikim i teškim mačkama Masivne ploče od neobrađenog slojnog drva: podaju premium grebalici posebnu stabilnost Sve drvene ploče potječu iz održivog šumarstva: zaštita prirode kroz ekološku kontrolu šuma Posebno debeli sisalni stupovi: nude puno mjesta za oštrenje kandži i dnevnu njegu kandži Prostrani ležajevi: na 5 razina s raznovrsnim, otvorenim i zaštićenim mjestima Odvojivi jastuci (100% poliester) se mogu strojno oprati na 30 C: uz jednostavno prebrisive drvene površine brinu za lako i udobno čišćenje cijele grebalice Svi jastuci i kreveti su mekano napunjeni: podstave od vatelina garantiraju udobno ležanje i odmaranje Prirodni izgled i lako održavanje Proizvedena u Gruziji Boja: krem Ukupne dimenzije: V 175 x D 75 x Š 56 cm Podna ploča s plastičnim nogicama: D 75 x Š 56 cm Platforma s odvojivim, prošivenim jastukom: Ležaj: D 55 x Š 38 cm Pričvršćuje se pomoću trake na čičak Pećina s bočnom oblogom s drvenim lamelama: Ukupne dimenzije: oko 45 x V 28 cm Iznutra oko 38 x V 25 cm S odvojivim prošivenim jastukom 2 kreveta s rubom: Ukupne dimenzije: oko 47 x V 11 cm Ležaj: oko 33 cm Pričvršćuje se pomoću trake na čičak Ležaljka s drvenim okvirom: Ležaj: oko D 60 x Š 38 cm Presvlaka odvojiva 3 igračke: od pliša (100% poliester), sa zvonom u unutrašnjosti i djelomi
Grebalica Natural Paradise XL Premium Edition - krem
Grebalica Natural Paradise XL Premium Edition - krem
181,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe