vidaXL Dehidrator hrane sa 6 složivih pladnjeva (okrugli)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj dehidrator za sušenje hrane sa 6 prozirnih ladica savršen je dodatak vašoj kuhinji. S dehidratorom ste u mogućnosti sušiti široki izbor svježih namirnica kao što su ... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 1:26.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Dehidrator hrane sa 6 složivih pladnjeva (okrugli). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Snaga (W)
245
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00410A92
Prijavi grešku
Ovaj dehidrator za sušenje hrane sa 6 prozirnih ladica savršen je dodatak vašoj kuhinji. S dehidratorom ste u mogućnosti sušiti široki izbor svježih namirnica kao što su voće, povrće, gljive i bilja s lakoćom, ali i pripremiti zdrave zalogaje za svoju obitelj.

Tijekom procesa sušenja, prirodne arome i šećer imaju tendenciju da se koncentriraju, dajući još slađi i jači okus nego svježa hrana. Sušenje čuva važne hranjive tvari koje kuhanje obično uništava. A budući da ne dodajete šećer ili druge aditive, sušene namirnice brzo postaju ukusni i zdravi zalogaji za Vašu obitelj. Štoviše, dehidrirana hrana će zadržati okus duže i biit će lakša za nošenje.

Zahvaljujući timeru, nema potrebe da hranu pazite tijekom cijelom procesa. Osim toga, ovaj dehidrator drastično smanjuje vrijeme dehidratacije, tako da ćete dobiti ukusne sušene namirnice za samo nekoliko sati, a ne dana! Suprotno tradicionalnim načinima sušenja s rotirajućim ladicama, ovaj dehidrator koristi ventilator koji prisiljava radijalni protok zraka, a na taj način pomaže da se namirnice na svakoj ladici suše ravnomjerno, bez miješanja okusa. Dehidrator za hranu je također opremljen s podesivom sustavom kontrole temperature kako bi zadovoljio različite potrebe različitih namirnica.Ovaj učinkoviti dehidrator hrane je jednostavan za korištenje: jednostavno ga operite, stavite namirnice na ladice, postavite prikladnu temperaturu i željeno vrijeme sušenja, a zatim uključite uređaj. Za nekoliko sati hrana je osušena i spremna za jelo ili pohranu.
vidaXL Dehidrator hrane sa 6 složivih pladnjeva (okrugli)
vidaXL Dehidrator hrane sa 6 složivih pladnjeva (okrugli)
60,92 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe