PLANINARSKI UDŽBENIK

PLANINARSKI UDŽBENIK

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Preglednim dizajnom, konkretnim i modernim pristupom te obiljem ilustracija ova knjiga omoguaava lako i jednostavno usvajanje i obnavljanje znanja i vještina potrebnih pl... Pročitaj cijeli opis
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX004865A1
Prijavi grešku
Preglednim dizajnom, konkretnim i modernim pristupom te obiljem ilustracija ova knjiga omoguaava lako i jednostavno usvajanje i obnavljanje znanja i vještina potrebnih planinarima, penjaeima, alpinistima, gorskim spašavateljima i vodieima. Sadržaj udžbenika uskla?en je s programom školovanja u HPS-u, recenzijama struenih komisija te instruktora specijalistiekim djelatnosti u planinarstvu. Knjiga ae se koristiti kao temeljna nastavna literatura za opae planinarske škole, teeajeve za vodiee, te za druge struene planinarske teeajeve i škole. Knjiga obuhvaaa odgovore na ispitna pitanja sa završnih pismenih ispita struenih škola i teeaja koji se organiziraju u HPS-u.
PLANINARSKI UDŽBENIK
PLANINARSKI UDŽBENIK
20,00 €
u Iglusport

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe