ALHAMBRA CS-1 CW E1

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ova gitara je izvrsno rješenje za one koji su voljni izraziti modernu glazbu elegantnim dodirom. Crossover gitare su savršene za izvođače koji žele ponuditi... Pročitaj cijeli opis
1.460,00 €
3-10 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 10 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o glazbena-kutija ponudi
Ponuda trgovine glazbena-kutija za proizvod ALHAMBRA CS-1 CW E1. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX004990CA
Prijavi grešku
Ova gitara je izvrsno rješenje za one koji su voljni izraziti modernu glazbu elegantnim dodirom. Crossover gitare su savršene za izvođače koji žele ponuditi svojoj publici prepoznatljiv ton i projekciju koju profesionalni umjetnik mora imati u svakom trenutku.

S vratom od 48 mm i fleksibilnošću fine kvalitete prednje ploče od Cedar, ovaj instrument ima svestranost dajući vam prekrasan zvuk, priključen ili isključen. Elegantan dizajn glave omogućit će glazbenicima da prikažu stil i projektiraju zvuk koji odgovara izgledu ovog nevjerojatnog instrumenta. Crossover gitara ima E1 Fishman Classic M pick up. Ove gitare imaju vrlo uravnotežen ton koji se podešava prema izvođačevoj naklonosti nakon pojačavanja kroz pažljivo postavljeni Fishmanov pre-amp sustav. Ova Alhambra gitara ima radijusni fingerboard i omogućuje sviraču da se osjeća kao da svira gitaru sa čeličnim žicama, dok zvuči kao klasična. Alhambra Crossover je gitara s izgledom i zvukom koji vam nudi najbolje od dva svijeta.

Prednja ploča Crveni Cedar - Puno drvo
Zadnja ploča i stranice Mahagonij - Puno drvo
Vrat Mahagonij
Hvataljka Indijski palisander
Mašinice Pozlaćene
Predpojačalo E1 Electrification Fishman Classic M
Duljina skale 650 mm
Širina nut-a 48 mm
Dubina tijela 102 mm
Finiš Visoki sjaj
Boja Natural
ALHAMBRA CS-1 CW E1
ALHAMBRA CS-1 CW E1
1.460,00 €
u glazbena-kutija

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe