Scotland Street Samantha Young

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Shannon MacLeod oduvijek je birala pogrešne muškarce. Nakon što je doslovce pobjegla iz posljednje veze i jedva saeuvala živu glavu, odrekla je se i vlastita obitelj. Iak... Pročitaj cijeli opis
13,14 €
1-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena 24.4.2024. od 2:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fokusnahit ponudi
Ponuda trgovine Fokusnahit za proizvod Scotland Street Samantha Young. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00705B8D
Prijavi grešku
Shannon MacLeod oduvijek je birala pogrešne muškarce. Nakon što je doslovce pobjegla iz posljednje veze i jedva saeuvala živu glavu, odrekla je se i vlastita obitelj. Iako prepuna strahova, spremna je okrenuti novi
list, promijeniti grad, zapoeeti iznova, bez ikakvih tereta prošlosti koji su je umalo povukli na dno. Sudbina ju šalje na vrata Coleu, momku kojeg je upoznala još kao školarka. Cole Walker je na prvi pogled sve ono što je Shannon naumila izbjeai pod svaku cijenu. Majstor za tetoviranje, zgodan, seksi i drzak, doima se kao jedan od problematienih tipova kakvi su Shannon dotad serijski upropaštavali život. Me?utim, odrastanje uz majku alkoholiearku, a pod zaštitom sestre i njezinih prijatelja (koje eitatelji Samanthe Young prate još od Dublin Streeta), obilježili su Colea više nego to Shannon može i zamisliti. Ponovni susret zapali stare iskre.
Scotland Street Samantha Young
Scotland Street Samantha Young
13,14 €
u Fokusnahit

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe