CAPITAL SPORTS COMPKET 16, ŽUTA, 16 KG, NATJECATELJSKI KETTLEBELL, OKRUGLI UTEG

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Bilo da vam treba za udaranje, ljuljanje ili naprosto kao dodatna tjelesna težina, u natjecateljskom kettlebellu tvrtke Capital Sports naći ćete univerzalan uređaj za ... Pročitaj cijeli opis

100,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena jučer u 16:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod CAPITAL SPORTS COMPKET 16, ŽUTA, 16 KG, NATJECATELJSKI KETTLEBELL, OKRUGLI UTEG. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Masa (kg)
16 kg
Vrsta utega
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00832F61
Prijavi grešku

Bilo da vam treba za udaranje, ljuljanje ili naprosto kao dodatna tjelesna težina, u natjecateljskom kettlebellu tvrtke Capital Sports naći ćete univerzalan uređaj za trening za općenito poboljšanje tjelesne učinkovitosti. Za razliku od treninga s običnim utezima, trening s kettlebellom, zahvaljujući njegovu specifičnom obliku, napreže ne samo pojedine mišiće, nego i cijele mišićne skupine. Trodimenzionalne vježbe podržavaju suradnju i koordinaciju mišića za držanje tijela i mišića za kretanje.

Za optimalnu potporu treninga, Capital Sports je u izradi natjecateljskog kettlebella mislio na uobičajenu iznimnu kvalitetu. Težina je određena u skladu s vrijedećim natjecateljskim normama. To znači da je šupljina unutar zatvorenog čeličnog pokrova ispunjena u odnosu na željenu masu - u tom slučaju cijeli okrugli uteg teži 16 kilograma. Vanjske dimenzije svih natjecateljskih kettlebella posve su identične, znači, unatoč različitim masama, omogućuju jednake vježbe. Njihove su drške uže nego drške nenormiranih kettlebella, što je posebno važno za brza i brojna ponavljanja vježbi bez gubitka snage. Kako bi se, bez obzira na jednake dimenzije, okrugle utege moglo dobro razlikovati, sukladno njihovoj masi, zaštićeni su lakom u boji.

Dostupne težine/boje: 16 kg/žuta (proizvod 10028363), 8 kg/losos (proizvod 10028361), 12 kg/plava (proizvod 10028362), 20 kg/tamnoplava, 24 kg/zelena (proizvod 10028340), 28 kg/narančasta (proizvod 10028365), 32 kg/crvena (proizvod 10028366)

CAPITAL SPORTS COMPKET 16, ŽUTA, 16 KG, NATJECATELJSKI KETTLEBELL, OKRUGLI UTEG
CAPITAL SPORTS COMPKET 16, ŽUTA, 16 KG, NATJECATELJSKI KETTLEBELL, OKRUGLI UTEG
100,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe