Royal Canin Exigent 42 - Protein Preference - 10 kg

Royal Canin Exigent 42 - Protein Preference - 10 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Osjećajna percepcija nakon uzimanja hrane je bitan odlučujući faktor u tome što će se mačka odlučiti jesti. Za mnoge mačke taj osjećaj je najvažniji čimbenik u odlučivanj... Pročitaj cijeli opis
112,19 €
2-12 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 12 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Petissimo ponudi
Ponuda trgovine Petissimo za proizvod Royal Canin Exigent 42 - Protein Preference - 10 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002CA968
Prijavi grešku
Osjećajna percepcija nakon uzimanja hrane je bitan odlučujući faktor u tome što će se mačka odlučiti jesti. Za mnoge mačke taj osjećaj je najvažniji čimbenik u odlučivanju o tome hoće li se odlučiti jesti određenu hranu tijekom dužeg vremenskog razdoblja. Što je pozitivniji taj osjećaj nakon uzimanja hrane, veća je vjerojatnost da će mačka jesti tu hranu i u budućnosti. Royal Canin Exigent 42 Protein Preference mačja hrana pruža pravu ravnotežu hranjivih tvari za zahtjevne i izbirljive mačke koje su posebno osjetljive na okus proteina u njihovi hrani: Najviša razina prihvaćanja hrane: tekstura, okus i miris Royal Canin Exigent 42 suhe mačje hrane s proteinskom preferencijom zadovoljava zahtjeve i najizbirljivijih mačaka Pomaže u održavanju idealne težine: uravnotežen sadržaj kalorija zadovoljava prehrambene zahtjeve za idealnom težinom mačaka Zdravo krzno: uravnotežene hranjive tvari su biotin i boražino ulje (bogato omega-6 masnim kiselinama) za potporu zdravog i lijepog krzna Mačje sklonosti na pojedine vrste hrane se razlikuju od mačke do mačke. Vrsta, pasmina, iskustva i navike samo su neki od čimbenika koji utječu na preferencije koji utječu na to hoće li vaša mačka prihvatiti određenu hranu ili ne. To je razlog zašto neke mačke imaju promjenjivi apetit i ponekad im je teško ugoditi. To ponekad može dovesti do nepravilne ishrane što pak može dovesti do probavnih problema. Neredovita i nepravilna prehrana čak može imati negativne učinke na mačje krzno. Royal Canin je razvio liniju proizvoda Exigent kako bi se zadovoljile ekskluzivne prehrambene potrebe nemirnih mačaka, a koji zadovoljavaju i najzahtjevnije mačke. Na temelju najnovijih rezultata istraživanja na području prihvaćanja hrane tri vrste mačje hrane Exigent upravo odgovaraju inidividualnim i prirodnim sklonostima različitih mačaka. Već više od 40 godina kućni ljubimci stoje u središtu rada Royal Canina, a rezultati se vide u liniji proizvoda 'Health Nutrition', tj. u prehrani za zdravlje životinja. Poznavanje stvarnih prehrambenih potreba životinja i poštivanje njihovih individualnih karakteristika vodi razvoju i proizvodnji ishrane koja ispunjava sve potrebe vašeg ljubimca.
Royal Canin Exigent 42 - Protein Preference - 10 kg
Royal Canin Exigent 42 - Protein Preference - 10 kg
112,19 €
u Petissimo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe