vidaXL Stroj za brušenje zida crveni 750 W

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj stroj za brušenje zida je svestran i moćan alat za završnu obradu zidova, kako za poslove izgradnje tako i za poslove renoviranja. Predstavlja mnogo br... Pročitaj cijeli opis
151,44 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 1:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Stroj za brušenje zida crveni 750 W. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Broj okretaja (u min)
1750
Napajanje na
Širina (mm)
225
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0095B513
Prijavi grešku
Ovaj stroj za brušenje zida je svestran i moćan alat za završnu obradu zidova, kako za poslove izgradnje tako i za poslove renoviranja. Predstavlja mnogo brže rješenje za brušenje površine u suhozid, stropova, unutarnjih i vanjskih zidova itd.

 

Ovaj stroj za brušenje zida ima glavu koja se okreće, što olakšava dosezanje gotovo svakog ćoška i kuta. Ugrađena glava četkice spriječit će grebanje. Teleskopska šipka omogućuje brzo i učinkovito brušenje velikih i teško dostupnih područja. Također možete prilagoditi brzinu između 800-1750 RPM kako biste zadovoljili svoje potrebe i bolje baratali uređajem. Ovaj stroj ima izdržljivi i lagani okvir, a ručka je ergonomski dizajnirana za udobnije držanje.

 

Stroj za brušenje zida sadrži fleksibilno usisno crijevo za prašinu koje se proteže do 4 metra kako bi se prašina koja se stvara pouzdano sakupljala i radno mjesto očuvalo čistim. Isporučuje se s 6 diskova s brusnim papirom (80, 100, 120, 150, 180, 240 granulacija) za grubo i fino brušenje. Dostava također uključuje 6 x stega, 1 x šrafciger, 1 x imbus ključ, 2 x karbonske četke i 1 x oprugu.
vidaXL Stroj za brušenje zida crveni 750 W
vidaXL Stroj za brušenje zida crveni 750 W
151,44 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe