Klarfit Jumpanatic fitness, trampolin 44“ / 112 cm O, ručka, sklopiv, bijela boja

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Fitness trampolin sa velikim faktorom zabave - za poboljšanje izdržljivosti, koordinacije i ravnoteže. Velika površina za skakanje 112 cm (44") sa inovativnim oprugama... Pročitaj cijeli opis

122,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na skladištu

Cijena je osvježena danas od 1:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o electronic-star.hr ponudi
Ponuda trgovine electronic-star.hr za proizvod Klarfit Jumpanatic fitness, trampolin 44“ / 112 cm O, ručka, sklopiv, bijela boja. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Širina (cm)
112 cm
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00964AC7
Prijavi grešku

Fitness trampolin sa velikim faktorom zabave - za poboljšanje izdržljivosti, koordinacije i ravnoteže. Velika površina za skakanje 112 cm (44") sa inovativnim oprugama od gumenog užeta za trening, koji je štedljiv za Vaše zglobove, bez stvaranja buke. Stabilna ručka sa šest visinski podesivih stupnjeva za siguran hvat za sve vježbe i protuklizna podloga za skakanje.

Težak fitness trening i zabava se ne mogu kombinirati? Ali mogu! Sa fitness trampolinom Jumpanatic od tvrtke Klarstein se kalorije sagorjevaju vrlo brzo. Istovremeno vježbate izdržljivost, koordinaciju i ravnotežu. Skakanje na trampolinu nije samo zabava, nego je i izazov za čak 400 mišića a sagorjet ćete pri njemu više kalorija nego prilikom jogginga sa jednakim trajanjem.

Podloga za skakanje fitness trampolina Klarfit Jumpanatic promjera 112 cm sa površinom za skakanje promjera 84 cm je inovativno pričvršćena za stabilan okvir od čeličnih cijevi pomoću gumenih užadi a isporučuje se predmontirana. Ima vrlo mekan ovjes, koji je štedljiv za vaše zglobove a zahvaljujući otpornim oprugama ne stvara buku.

Za sigurno držanje: čak i už teže vježbe - pobrinut će se 6-stupanjski visinski podesiva ručka. Dodatnu sigurnost trampolinu daje protuklizna podloga za skakanje. Zahvaljujući svojoj veličini fitness trampolin Klarfit Jumpanatic je idealan za vježbanje za mlade i stare sa visokim faktorom zabave. Kada se ne koristi, moguće ga je sklopiti u sredini i prostorno štedljivo spremiti.

Dostupne boje: crna (proizvod 10032109), bijela (proizvod 10032110).

Molimo imajte na umu da se trampolin isporučuje kao montažni set. Montaža je vrlo jednostavna i traje približno 30 minuta.

Klarfit Jumpanatic fitness, trampolin 44“ / 112 cm O, ručka, sklopiv, bijela boja
Klarfit Jumpanatic fitness, trampolin 44“ / 112 cm O, ručka, sklopiv, bijela boja
122,90 €
u electronic-star.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe