EINHELL hibridni kompresor PRESSITO Power X-Change

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Einhell Pressito hibridni kompresor je multifunkcionalni uređaj za pumpanje pod visokim i niskim tlakom. Pressito koristi dva izvora napajanja, 220-230V električnu energi... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena jučer u 16:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod EINHELL hibridni kompresor PRESSITO Power X-Change. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Radni tlak (bar)
11
Snaga (W)
90
Težina (kg)
2.11
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX009798A1
Prijavi grešku
Einhell Pressito hibridni kompresor je multifunkcionalni uređaj za pumpanje pod visokim i niskim tlakom. Pressito koristi dva izvora napajanja, 220-230V električnu energiju ili bilo koju Power X-Change bateriju. Ta značajka uređaju omogućuje korištenje u kućanstvu ali i na terenu gdje je nedostupna električna mreža. Visokotlačna pumpa pogodna je za pumpanje guma automobila ili bicikala. Pressito je praktično koristiti na sportskim terenima za pumpanje lopti. Visokotlačna pumpa stvara pritisak od maksimalnih 11 bar te se pritisak može ručno podesiti. Funkcija automatskog isključenja osigurava zaustavljanje rada kompresora kada se postigne podešeni pritisak.
EINHELL hibridni kompresor PRESSITO Power X-Change
EINHELL hibridni kompresor PRESSITO Power X-Change
89,44 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe