Apple iPad

18.12.2014. 0:26:00

Svim ljubiteljima Appleovih proizvoda se pomuti razum kad čuju da je novi proizvod plasiran na tržište. Apple iPad je svakako jedan od njih, svaki novi model pobuđuje duh, pa se tako stvaraju ogromni redovi ispred trgovina pri izlasku svakog novog modela.

image

Svaki ponosni vlasnik iPad tableta s ponosom pokazuje svoj uređaj u javnosti, što pridonosi njegovoj reputaciji gotovo jednako kao da ima novi automobil, iako je cijena novog iPada mnogostruko niža.

Za iPad 2, kao i za svaki drugi uređaj, Apple će napraviti nekoliko modela tako da možete izabrati onaj koji svojim tehničkim karakteristikama najviše odgovara vama. Prilikom odabira Apple iPada morate gledati iste stvari kao kad kupujete prijenosno računalo ili bilo koji sličan proizvod.

Budući da ćete Apple iPad vjerojatno koristiti van kuće gdje nećete biti u mogućnosti koristiti internet, dobra karakteristika Apple iPada i Apple iPada 2 je ta što ima opciju bežičnog bluetootha. Na tržištu je velika konkurencija prodaje iPad modela, a svi nemaju iste karakteristike. Dakle, kada kupujete proizvod raspitajte se o kvaliteti modela kojeg kupujete.

Kada se odlučite za iPad uređaj, trebate biti svjesni i njegovih nedostataka. Zbog ograničenja veličine iPad ne može zamijeniti vaš laptop ili računalo, pogotovo ako koristite iPad za rad i do nekoliko sati dnevno. Dugoročni rad na takvim malim ekranima može biti vrlo težak, ali isto tako se može dogoditi da programi ili web stranice neće raditi dobro, općenito bit će prilično beskoristan zbog malog ekrana.

Drugi nedostatak tablet računala je malo prostora na disku. Prostor za pohranu podataka je obično mnogo manji nego što smo navikli kod naših osobnih računala, gdje je taj prostor nekoliko puta veći.

Kupnja iPada ima i svojih prednosti, osim prestiža, tu su mala težina i dugo trajanje baterije. To što je lagan omogućava vam da ga možete nositi svugdje sa sobom, čime dobivate brži pristup podacima te pristup internetu bez obzira gdje se nalazili. Također, trajanje baterije je znatno duže nego kod prijenosnog računala s velikim zaslonom.

Možete provjeriti cijene u više trgovina, ali imajte na umu da će vas iPad koštati puno više nego što bi vas koštao konkurentan proizvod druge tvrtke.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2022 sMind d.o.o., dio Heureka grupe