iPhone 4

18.12.2014. 14:12:00

IPhone 4 jedan je od najskupljih smartphonea. Imperativ je da mora biti pravilno zaštićen. Zaštita je važna što zbog nas samih, što zbog lopova. Jer su smartphoni trenutno na meti lopova, baš zbog cijene.

image

Protiv padova i drugih neugodnosti možete ga zaštititi pomoću zaštitne maske, Kupnja takve maske će vam biti daleko manji izdatak nego kupnja novih iPhone ako vam se ovaj kojeg posjedujete ošteti.

Trebate ga zaštititi od lopova, stoga je važno da ga ne ostavljate na mjestima gdje postoji mogućnost da vam ga netko otuđi. Ne ostavljajte ga u automobilu ili na prozorskoj dasci, jer su to mjesta na kojima je lako vidljiv, te na taj način povećavate mogućnost krađe. Prije kupnje iPhona nađite trgovinu koja vam nudi najpovoljnije uvjete kupnje, osim same cijene provjerite i garanciju za uređaj, koja ne mora biti jednaka u svim trgovinama.

Postoje različiti modeli iPhone uređaja, a razlikuju se po tehničkim karakteristikama. Bitna informacija je prvenstveno kapacitet memorije. Najčešći su 32 GB i 64 GB.

Rezolucija kamere je također bitna karakteristika, pogotovo ako uređaj želite koristiti za snimanje. Iako vam se to trenutno možda ne čini kao bitna stavka, jer imate kod kuće fotoaparat, provjerite, jer se može dogoditi situacija gdje ćete htjeti nešto snimiti, a nećete imati fotoaparat pri ruci. U tim slučajevima ćete vjerojatno posegnuti za smartphonom. Ako iPhone kupujete u inozemstvu provjerite kakvu tipkovnicu ima, da ne bi imali problema sa pisanjem.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe