Kupovina digitalnog playera

18.12.2014. 8:37:00

Digitalni player vam omogućava da iz udobnosti naslonjača lako upravljate svim multimedijalnim sadržajem – da gledate najdraže filmove, slušate glazbu, surfate webom i gledate fotografije. Na tržištu ćete danas naći najrazličitije modele i proizvođače digitalnih playera, a razlikuju se po cijeni, broju funkcija i tehničkim karakteristikama.

Ako ste se odlučili za kupovinu jednog takvog multimedijalnog uređaja važno je da odredite cijenu koju ste spremni platiti. Multimedijalni playeri međusobno se razlikuju po broju funkcija, sposobnosti i drugih tehničkih značajki pa će o svemu tome ovisiti i cijena.

Media player nudi vam cijeli niz različitih mogućnosti i karakteristika pa uz pomoć takvog playera možete slušati glazbu, gledati filmove i fotografije u najvećoj kvaliteti. Imaju ugrađen tvrdi disk na koji možete pohraniti sav multimedijalni sadržaj te priključke poput USB-a ili HDMI-a. Prije kupovine provjerite koje sve formate podržavaju – prvenstveno pazite na razne audio, video i foto formate te na formate titlova za filmove.

Kao što smo i spomenuli, media player možete koristiti i za surfanje internetom. Media playeri odličan su izbor za sve koji žele uživati u HD slici i odličnoj kvaliteti zvuka, na televiziji prijateljima pokazivati fotografije sa putovanja i uživati u glazbi. Naravno, da biste postigli maksimum kvalitete slike i zvuka potrebni su i kvalitetan LCD/LED zaslon te dobri zvučnici. Ako izaberete player sa opcijom Windows Media Video moći ćete puštati i multimedijalni sadržaj sa svog računala.

Konačna odluka u potpunosti ovisi o vašim željama i mogućnostima, odabir je velik pa smo sigurni da će svatko pronaći pravi media player za sebe.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2021 sMind d.o.o.