Odabir modne torbice

18.12.2014. 15:59:00

Klasični oblik torbice vam ne odgovara? U potrazi ste za drugačijom torbicom za svakidašnju upotrebu? Oklijevate pri kupovini? Ne možete se odlučiti; naručiti preko interneta ili posjetiti neki trgovački centar?

image

Modne torbice kupujemo i trebamo tokom cijele godine, neovisno o sezoni iako nije loše iskoristiti sezonske rasprodaje za kupovinu nove torbice. Različite modne kombinacije traže i različite stilove torbi pa je i to jedan od razloga zašto ih nikad dosta.

Torbice možete birati po najrazličitijim dimenzijama, oblicima, materijalima, bojama...sigurni smo da ne trebate posebna objašnjenja oko toga. Ali ono što vam možemo savjetovati je da pregledate našu ponudu u kategoriji modnih torbica i provjerite gdje su najpovoljnije cijene i uvjeti dostave.

Ako vam torbica ne treba hitno, kupovina preko interneta je odličan izbor. Osim što ćete ih vjerojatno naći po nižim cijenama nego u dućanima, u online trgovinama ćete veliki izbor različitih stilova torbica pa ćete pronaći i neke za sebe.

Posljednjih godina sve su popularnije i torbice za muškarce. Uglavnom su u slične poštarskim torbama, nose se preko jednog ramena, a dimenzije ovise o željama i potrebama. Koliko smo primjetili, muškarci su skloniji odabiru manjih torbi dostatnih za osnovne stvarčice poput novčanika, mobitela i ključeva. Gotovo sve poznate sportske marke proizvode takve i slične modne torbe za muškarce, ali ćete lako naći i one napravljene od kože i sličnih, kvalitetnijih materijala.

Ne propusti

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe