SAVJET Auto-Moto
29.1.2050. 14:35:46

PRAVILA I UVJETI SUDJELOVANJA U FACEBOOK NAGRADNOM NATJEČAJU "VRIJEME JE ZA ZAMJENU GUMA"

1/1

KAKO SUDJELOVATI?

1. Tagiraj 3 frenda 

2. Odgovori nam na pitanje u komentaru - Što ti čuva zimska guma?! 

3. Pričekaj 13.11. i objavu dobitnika - možda baš ti i tvoji frendovi dobijete besplatnu zamjenu guma

 

PRAVILA KREATIVNOG NATJEČAJA

Članak 1: PRIREĐIVAČ

Kreativni natječaj priređuje i organizira:  Jeftinije d.o.o., Ulica grada Vukovara 269D, 10000 Zagreb, OIB: 69167525631, Matični broj: 4343204, u daljnjem tekstu: Priređivač.

Članak 2: TRAJANJE, SVRHA I MJESTO PROVOĐENJA KREATIVNOG NATJEČAJA

Kreativni natječaj (u daljnjem tekstu Natječaj) provodi se u svrhu promidžbe Priređivača, tvrtke Ulja Direkt d.o.o., Brzi Auto Servis, Rudolfa Kolaka 14, Zagreb kao i promidžbe web trgovine. Natječaj traje od 02.11.2015. do 13.11.2015. a odnosi se na područje Zagrebačke županije i Grada Zagreba. Natječaj se u potpunosti i isključivo provodi na Facebook stranici Priređivača. Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje natječaja te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

Članak 3: PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali će biti dostupni na Facebook stranici Priređivača - https://www.facebook.com/jeftinije.hr.

Članak 4: NAGRADA KOJI UTVRĐUJE PRIREĐIVAČ

Nagradu u ovom Natječaju osigurava tvrtka Ulja Direkt d.o.o., Brzi Auto Servis, Rudolfa Kolaka 14, Zagreb. Nagrada Natječaja  je besplatna zamjena i balansiranje automobilskih guma. Tvrtka Ulja Direkt d.o.o., Brzi Auto Servis, Rudolfa Kolaka 14, Zagreb osigurala je četiri besplatne zamjene i balansiranje automobilskih guma na osobnim vozilima u privatnom vlasništvu (4 zamjene sve 4 gume osobnog vozila).

Članak 5: PRAVO SUDJELOVANJA

U Natječaju može sudjelovati svaki građanin državljanin Republike Hrvatske (u daljnjem tekstu Sudionik) pod obvezom prihvaćanja Pravila Natječaja.

Sudionik je svaka punoljetna osoba s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koja odgovori na promotivno pitanje postavljeno na Facebook stranici Priređivača.

Sudionik se može registrirati isključivo jednim profilom i potvrdom svojih osobnih podataka – imena, prezimena i email adrese.

U Natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, braća i sestre).

Članak 6: KAKO SUDJELOVATI U KREATIVNOM NATJEČAJU

U periodu trajanja Natječaja, Sudionik sudjeluje na način da u komentar objave na Facebook stranici Priređivača, doda (tagira) 3 prijatelja i odgovori na nagradno pitanje postavljeno na Facebook stranici Priređivača.  Onaj Sudionik koji napiše najkreativniji odgovor i troje njegovih prijatelja koje je dodao u komentar, osvajaju nagradu – besplatnu zamjenu i balansiranje guma.

Članak 7: ODABIR DOBITNIKA

U konačan odabir dobitnika ulazi svaki Sudionik koji odgovori na postavljeno na Facebook stranici Priređivača i u komentar doda troje prijatelja. Nagradu će osvojiti jedan Sudionik, odnosno jedan kreativni odgovor. Najkreativniji odgovor Sudionika koji ispuni kriterije sudjelovanja u Natječaju, odabirat će žiri sastavljen od 3 osobe:

Igor Martinović (Jeftinije.hr)

Damir Vidan (Jeftinije.hr)

Ivana Galetić (Jeftinije.hr)

Članak 8: KAKO PREUZETI NAGRADU?

Priređivač će 13. studenog 2015. obavijestiti Sudionika o njegovom dobitku i to objavom statusa sa imenima Sudionika i imenima njegovih prijatelja koje je Sudionik dodao u komentar objave statusa na Facebook stranici Priređivača.  Svaki će dobitnik nagradu preuzeti na adresi tvrtke Ulja Direkt d.o.o., Brzi Auto Servis, Rudolfa Kolaka 14, Zagreb.

Nagrada se može iskoristiti do 15. prosinca 2015.

Pri preuzimanju nagrade Sudionik i ostala 3 dobitnika su dužni, na zahtjev Priređivača i/ili tvrtke Ulja Direkt d.o.o, pokazati osobnu iskaznicu ili drugi važeći identifikacijski dokument.

Članak 9: SUDIONICI U KREATIVNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u Natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Priređivača. Nagrada se ne može zamijeniti za drugu uslugu servisa ili novac. Sudjelovanjem u ovom Natječaju, sudionici prihvaćaju ova Pravila.

Članak 10: POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno prijave na Natječaj nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu. Sudionik koji ne odgovori na kreativno pitanje navedeno na Facebook stranici Priređivača neće ući u odabir. Sudionik za kojeg se sumnja da je koristio tzv. robote ili slične nedozvoljene alate također neće ući u odabir.

Članak 11: PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom Natječaju, Sudionik je suglasan da se, ako postane dobitnik nagrade, njegovo ime, prezime i slika mogu od strane Priređivača objaviti i koristiti bez naknade na web stranicama te u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Osim toga, svaki Sudionik Natječaja je suglasan s time da Priređivač njihove kreativne odgovore ili dijelove odgovora koristi u svrhu promidžbe bez prethodne obavijesti i bez naknade uključujući i treće osobe i servise (npr. Facebook, Google, medijske kampanje, newsletteri...) . Svi odgovori pristigli u Natječaju mogu se koristiti bez naknade u svrhu promocije Jeftinije d.o.o. te sudionik ne može potraživati nikakvu naknadu povezanu sa sudjelovanjem u Natječaju.

Članak 12: OBJAVA DOBITNIKA

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena 13.11.2015. na Facebook stranici Priređivača  https://www.facebook.com/jeftinije.hr.

Članak 13: POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradnim fondom.

Članak 14: U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Priređivača i Sudionika Natječaja, nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 15: MOGUĆNOST PREKIDA KREATIVNOG NATJEČAJA

Natječaj se može prekinuti u slučaju nastupa okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu Natječaja biti obaviješteni putem Facebook stranice Priređivača https://www.facebook.com/jeftinije.hr.

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe