Dom & Vrt - Savjeti

Ne propusti

Komentari

Prije 3 mjeseca

Plastični ormar C-Rattan 170 x 102 x 39 cm

Plastični ormar C-Rattan 170 x 102 x 39 cm

Plastični ormar C-Rattan 170 x 102 x 39 cm - BAČENA LOVA; plastika je jako nekvalitetna i lako puca, moj je "ormar" je završio u kontejneru za plastiku!

Prije 1 godine

Klarstein KLARSTEIN Reinraum 2G, mokro /

Klarstein KLARSTEIN Reinraum 2G, mokro / suhi usisavač, čišćenje tepiha, kombinirani usisavač, 1250 W, 20 L

Pouzdan asistent u svakom domu koji uz to I dobro izgleda.

Prije 1 godine

Višenamjenski alat Dremel 3000 S, X-mass

Višenamjenski alat Dremel 3000 S, X-mass edition

Ovaj opis je super.

Pribor za strojeve i alate

U većini gospodarskih poduzeća trebamo strojeve i alate koji sami u većini slučajeva nisu dovoljni pa za rad i uspješno odrađeni posao trebamo raznu dodatnu opremu koja nam to omogućava.Pribor za strojeve i alate varira i ovisi o uređaju na kojem ih želite koristiti, kao i o p...

više

Električni strojevi i alati

Za male kućne popravke ne morate imati radionicu punu alata, u većini slučajeva si možete pomoći sa nekim od alata kao što su električni alati, koji uključuju rezač, brusilicu i kružnu pilu. Električni alati su često dostupni u kompletu i popraćeni su odgovarajućim dodacima!

više

Strojevi i alati

Bez alata nema zanata! Svaki popravak lakši je i uspješniji sa dobrim alatom. S odgovarajućom opremom posao ćete obaviti brže i kvalitetnije što vrlo dobro znaju i majstori koji ulažu znatna sredstva u opremu i alat koji koriste u svakodnevnom poslu.

više

Građevinski strojevi i alati

Kategorija građevinski strojevi i alati na Jeftinije.hr sadrži sve alate i proizvode koje su potrebni kod gradnje. Ljestve, kružna pila i kolica su samo tri primjera proizvoda koji se mogu naći u kategoriji građevinskih strojeva i alata.

više

Karakteristike i izbor radne opreme

Radni strojevi kao kompresor, crpka i generator dolaze u mnogo inačica, koje se međusobno razlikuju po karakteristikama kao princip rada, snaga, razinu zvučne snage, itd.

više

Poljoprivredni strojevi i vinogradarstvo

Poljoprivredni strojevi i vinogradarstvo prisutni su u našim krajevima od davnina. Brojna vinorodna područja omogućavaju da gotovo u svim dijelovima Hrvatske postoji proizvodnja vina. A baviti se proizvodnjom vina bit će vam puno lakše korištenjem nekih poljoprivrednih strojeva.

više

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.

® 2020 sMind d.o.o.