Oprema za terarije

Da li je tvoj dom bogat za nekog gmižućeg kućnog ljubimca? Ukoliko je tvoj odgovor potvrdan, pobrini se da tvoj životinjski prijatelj ima prijatno i prostrano prebivalište. Pored obaveznog terarija, preporučuje se osigurati i odgovarajuću opremu za terarije. Na spisak možeš dodati i popularne i preporučene fluorescentne cijevi, grijače, posude za vodu i hranu, pa svjetla i ostali pribor, koji spada u opremu za terarije.

Pod kategorijom oprema za terarije, među svom opremom pažljivo izaberi one najkvalitetnijih materijala, dijelove i opremu koji će tvom životinjskom prijatelju dugo služiti. Tako, npr., kod kabela za grijač obrati pažnju na dužinu, snagu, namjenu (u koje uključujemo zagrijavanje dna), pa zato pripazi na sigurnost. Kabel za podno grijanje treba biti skriven i nevidljiv, jer će samo na taj način biti zaštićen od životinje, a ona zaštićena od kabela.

Tu su i reflektori, koji su također dio opreme za terarije, pa pažnju obrati na jačinu, zaštitu, odnosno sigurnost, a pored toga provjeri prodiranje zraka topline, odnosno svijetlosti, pa se preporučuje dodatna aluminijska zaštitna mreža, da bi se spriječio rizik od opekotina, a tu su i štipaljke za montažu, koje su namijenjene za individualne potrebe.

Ukratko: nikad nemoj žuriti sa kupovinom opreme za terarije, već precizno pregledaj sve oznake kod svakog proizvoda, usporedi ga sa sličnim i odluči što je najbolje i najpametnije. Na taj način ćeš uhvatiti najbolju kombinaciju kvaliteta i cijene, a za to ćemo ti pomoći i mi na našem portalu Jeftinije.hr, gdje smo za tebe i tvog kućnog ljubimca pripremili »kolekciju« najbolje opreme za terarije raznih, poznatih brandova, kao i proizvođača, trgovina i trgovačkih posrednika.

više
Savjeti 0
1 proizvod
 • Popularnosti
  • Popularnosti
  • Cijeni (od najniže)
  • Cijeni (od najviše)
  • Nazivu proizvoda (A-Z)
  • Nazivu proizvoda (Z-A)
  • Broju trgovina
  • Broju mišljenja korisnika

Povezane kategorije

Prije kupovine želiš vidjeti više korisnih informacija?

FAQ (Česta pitanja i odgovori)Pretraži savjete

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude?
Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Hvala na prijavi. Uskoro možeš očekivati nove tjedne e-novosti.