Kershaw Cryo II

Kershaw Cryo II

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom: Klasičan dizajn Rick Hinderer, Cryo je izgrađen od čistog nehrđajućeg čelika obloženog s mativnim sivim titanovim karbo-nit... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 1:57.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Borrasoutdoor.com ponudi
Ponuda trgovine Borrasoutdoor.com za proizvod Kershaw Cryo II. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B47E2B
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom: Klasičan dizajn Rick Hinderer, Cryo je izgrađen od čistog nehrđajućeg čelika obloženog s mativnim sivim titanovim karbo-nitridom, bez izgleda koji omogućuje da se dizajn sja. Poput svih Rickovih noževa, Cryo ima koristi od Rickovog iskustva u stvarnom svijetu kao vatrogasca i EMT-a. Dizajniran je tako da bude čvrst nož koji je još uvijek estetski ugodan i dobro se osjeća u ruci. Za sigurno zaključavanje lopatica, Cryo nudi čvrsto zaključavanje okvira s stabilizacijom blokade. Cryo također ima Kershawov SpeedSafe pomoćni otvor za brzu i jednostavnu ruku s jednom rukom. Pristupite ga s ugrađenim perlicama ili palcem. Malo manje od nekih Hindererovih džepnih kostima, Cryo je izvrstan nož za svakodnevno nošenje. EDC ovaj tip neko vrijeme i mislimo da ćete uskoro cijeniti njegove vrline. Dobivate taktički izgled koji tražite, Hindererov dizajn i SpeedSafe koji otvara ovaj nevjerojatno pristupačan Kershaw koji je predodređen da bude Hinderer za nas ostale.
Kershaw Cryo II
Kershaw Cryo II
74,99 €
u Borrasoutdoor.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe