Kershaw Emerson CQC-7K

Kershaw Emerson CQC-7K

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom: CQC-7K ima modificiranu oštricu za sječenje i probijanje. Oštrica ima dvije završnice: satinski završetak na gornjoj i kame... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 10:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Borrasoutdoor.com ponudi
Ponuda trgovine Borrasoutdoor.com za proizvod Kershaw Emerson CQC-7K. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B47E2E
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatičan prevod sa programom: CQC-7K ima modificiranu oštricu za sječenje i probijanje. Oštrica ima dvije završnice: satinski završetak na gornjoj i kamenovani završetak na mljevenju. Prednja ljestvica teksture G10 pruža ručnu stabilizaciju, a ručica od nehrđajućeg čelika leđa ima čvrstu okvira. CQC-7K je ručni otvarač koji koristi disk palca ili patentiranu Emersonovu formu valnog oblika. '' Ova značajka otvaranja omogućava otvaranje noža dok se uklanja iz džepa. Do trenutka kada je nož u potpunosti povučen iz džepa, oštrica je raspoređena i spremna za upotrebu. Mala, valovita ploča na vrhu oštrice sagrađena je kako bi uhvatila džepnu šav, otvarajući nož kako izlazi iz džepa. Ova značajka trenutačno otvorena omiljena je među vojnicima, spašavateljima i korisnicima noževa za provođenje zakona. Kvačica je reverzibilna za lijevo ili desno držanje.
Kershaw Emerson CQC-7K
Kershaw Emerson CQC-7K
71,99 €
u Borrasoutdoor.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe