Oči tame – pretprodaja Dean Koontz

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
POTRAGA MAJKE ZA ISTINOM O SINU PRERASTA U DRAMATIČNO PUTOVANJE I OTKRIVA ZASTRAŠUJUĆU TAJNU KOJA MOŽE PROMIJENITI SVIJET.Tina Evans u nesreći je izgubila mališana, jedin... Pročitaj cijeli opis
17,12 €
1-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fokusnahit ponudi
Ponuda trgovine Fokusnahit za proizvod Oči tame – pretprodaja Dean Koontz. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX010FB834
Prijavi grešku
POTRAGA MAJKE ZA ISTINOM O SINU PRERASTA U DRAMATIČNO PUTOVANJE I OTKRIVA ZASTRAŠUJUĆU TAJNU KOJA MOŽE PROMIJENITI SVIJET.Tina Evans u nesreći je izgubila mališana, jedinca Dannyja. No, godinu dana kasnije, na ploči u njegovoj sobi ukaže se poruka:NISAM MRTAV.Netko je pokušava uznemiriti? Ili je riječ o nečem puno zlokobnijem?Potraga za odgovorom tjera Tinu iz blještavila Las Vegasa, preko užarene pustinje, sve do ledenih planina Sierra Nevade.I dok se duboko zakopana istina pokušava probiti na površinu, čovječanstvo je suočeno s neviđenom prijetnjom.Toliko tajnom da se ona mora čuvati po cijenu bilo kojeg života — bilo kojeg muškarca, bilo koje žene...Ili bilo kojeg djeteta.
Oči tame – pretprodaja Dean Koontz
Oči tame – pretprodaja Dean Koontz
17,12 €
u Fokusnahit

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe