The Let it Go Circle

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Opuštajuća maska za vlasište i kosu. Pravi doživljaj uživanja: mekoća, hidratacija i udobnost za kosu i vlasište kada im je potreban odmor, Postoji li netko tko nije p... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 1:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o fabuspot.hr ponudi
Ponuda trgovine fabuspot.hr za proizvod The Let it Go Circle. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01308241
Prijavi grešku

Opuštajuća maska za vlasište i kosu. Pravi doživljaj uživanja: mekoća, hidratacija i udobnost za kosu i vlasište kada im je potreban odmor, Postoji li netko tko nije poželio zaboraviti sve probleme i odlutati na neko opuštajuće mjesto? Zaboravite svoje misli i uživajte u trenutku čistog opuštanja: ovo je moto Let - It - Go Circle maske, pravog tretmana za opuštanje kose i uma.
Idealan sastojak za opuštanje kose i vlasišta je: Brahmi ulje, ključni sastojak maske, koji se također uvelike koristi u Ayurvedskoj medicini zbog svojih ljekovitih učinaka protiv stresa i nesanice. Ne zaboravimo povećanje dragocjene hidratacije, čak i za najsušu kosu. Formula je obogaćena eteričnim uljima slatke naranče, mirisom koji je pravi eliksir za opuštanje i zaboravljanje problema.
Prednosti:
Nježan i opuštajući miris
Hidratizacija kose i vlasišta
Uravnotežujuće i antitres djelovanje
Ne sadrži silikone i umjetne boje

Sastojci: AQUA / WATER / EAU, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, CETYL ALCOHOL, DISTEAROYLETHYL DIMONIUM CHLORIDE, PARFUM / FRAGRANCE, CETRIMONIUM CHLORIDE, POLYGLYCERYL-4 OLEATE, GLYCERYL STEARATE, PANTHENOL, LIMONENE, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, ISOPROPYL ALCOHOL, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, BENZYL ALCOHOL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL / SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, GLYCERYL OLIVATE, DISODIUM EDTA, KAOLIN, SCLEROTIUM GUM, SODIUM BENZOATE, HYDROGENATED RAPESEED ALCOHOL, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, LAURUS NOBILIS LEAF OIL, BACOPA MONNIERI EXTRACT.
Savjet za korištenje: Nanesi si čistu, ručnikom prosušenu kosu. Ostavi da djeluje 10 min, pročešljaj i temeljito isperi. Nastavi sa sušenjem kose. Multi - masking: Budući da je maska Let it Go Circle svestrana može se prilagoditi svakoj željenoj kombinaciji, tako se može nanijeti na duljinu i vrhove, dok se na vlasište nanosi The Purity Circle maska. Također, na vlasište se nanosi Let it Go Circle maska, a na duljinu i vrhove The Renaissance ili The Spotlight maske.
The Let it Go Circle
The Let it Go Circle
8,00 €
u fabuspot.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe