Upoznaj stare Grke

Upoznaj stare Grke

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kako je nastala grčka civilizacija? Kako su izgledale prve Olimpijske igre? Kako se zvala božica ljubavi? Koji se grčki izumi i danas koriste? Kakve su hramove gradili st... Pročitaj cijeli opis
9,16 €
1-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena 24.4.2024. od 2:48.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Fokusnahit ponudi
Ponuda trgovine Fokusnahit za proizvod Upoznaj stare Grke. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX015A5B11
Prijavi grešku
Kako je nastala grčka civilizacija? Kako su izgledale prve Olimpijske igre? Kako se zvala božica ljubavi? Koji se grčki izumi i danas koriste? Kakve su hramove gradili stari Grci? Kakve su priče pisali i pričali? Kako je izgledao život djece u staroj Grčkoj?„Zahvaljujući svojim neustrašivim ratnicima, sjajnim umjetnicima i mudrim misliocima stara je Grčka bila jedna od najvažnijih civilizacija antičkog svijeta“Ova zanimljiva i zabavna knjiga idealan je uvod u povijest ove izuzetne civilizacije koja je imala najveći utjecaj na cjelokupnu europsku kulturu. Jednostavan tekst pruža jasne informacije i podatke i pokazat će malim čitateljima sve aspekte, važnost i dostignuća ove drevne civilizacije. Simpatične, stripovske ilustracije uz duhovit tekst otkrit će djeci kako je izgledao svakodnevni život djece i odraslih u to vrijeme te kako se razvijala umjetnost u antičkoj Grčkoj.
Upoznaj stare Grke
Upoznaj stare Grke
9,16 €
u Fokusnahit

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe