Felix "Tasty Shreds" vrećice 44 x 80 g - Raznolikost okusa sa sela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Svaki je obrok ukusno iznenađenje jer dostupne su dvije kreacije hrane Felix Tasty Shreds od kojih svaka sadrži više ukusnih vrsta. Tako ćete svojoj šapici osigurati razn... Pročitaj cijeli opis
17,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
21,98 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Felix "Tasty Shreds" vrećice 44 x 80 g - Raznolikost okusa sa sela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX016209DC
Prijavi grešku
Svaki je obrok ukusno iznenađenje jer dostupne su dvije kreacije hrane Felix Tasty Shreds od kojih svaka sadrži više ukusnih vrsta. Tako ćete svojoj šapici osigurati raznovrsnost u zdjelici s hranom. Felix Tasty Shreds uravnotežena je i potpuna mokra hrana za odrasle mačke kojom ćete svojem ljubimcu osigurati vrijedne sastojke, između ostalog omega 6 masne kiseline te vitamine D i E. Ova hrana za mačke sastoji se od nježnih komadića mesa ili ribe u ukusnom umaku. Hrana je pakirana u praktičnim vrećicama za porcioniranje stoga pruža užitak u svježini pri svakom obroku. Ne sadrži umjetna bojila, arome i konzervanse. Felix Tasty Shreds u pregledu: mokra hrana za odrasle mačke 100% potpuna i uravnotežena: proizvedena od kvalitetnih, odabranih sastojaka sadrži omega 6 masne kiseline i vitamine D i E: za više vitalnosti i zdravlja ukusna receptura: nježni komadići mesa ili ribe u ukusnom umaku, odličan okus dostupne su razne kreacije: raznolikost okusa sa sela: sadrži govedinu, piletinu, pačetinu i puretinu raznolikost okusa iz vode: sadrži losos, tunjevinu, losos, tunjevina, bakalar i riba list praktične vrećice za porcioniranje: za uživanje u svježini pri svakom obroku bez umjetnih bojila, aroma i konzervansa
Felix "Tasty Shreds" vrećice 44 x 80 g - Raznolikost okusa sa sela
Felix "Tasty Shreds" vrećice 44 x 80 g - Raznolikost okusa sa sela
17,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe