Mega pakiranje Felix Naturally Delicious 80 x 80 g - Raznolikost okusa sa sela

Mega pakiranje Felix Naturally Delicious 80 x 80 g - Raznolikost okusa sa sela

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Idealno za kućanstva s više mačaka i za sve one ljubimice koje vole raznolikost u zdjelici s hranom: mega pakiranje Felix Naturally Delicious nudi bogatu raznolikost po v... Pročitaj cijeli opis
30,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
32,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Mega pakiranje Felix Naturally Delicious 80 x 80 g - Raznolikost okusa sa sela. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01FC7324
Prijavi grešku
Idealno za kućanstva s više mačaka i za sve one ljubimice koje vole raznolikost u zdjelici s hranom: mega pakiranje Felix Naturally Delicious nudi bogatu raznolikost po vrlo povoljnoj cijeni. Ova hrana za mačke pripremljena je od nježnih komadića mesa kojima je dodano povrće, a sve se nalazi u ukusnom želeu. Miješano pakiranje sadržava mokru hranu i to u četiri ukusne vrste. Odlikuju se cjelovitom recepturom i idealna je za svakodnevnu prehranu vaše mačke. Felix hrana za mačke pripremljena je od biranih, prirodnih sastojaka i bez dodatka žitarica. Umjetne arome, bojila i konzervansi također se ne dodaju. Priprema se odvija pažljivo, laganim procesom kuhanja na pari kako bi se sastojci i njihov okus što bolje očuvali. Mega pakiranje Felix Naturally Delicious 80 x 80 g u pregledu: miješano pakiranje mokre hrane za odrasle mačke idealno za kućanstva s više mačaka: pogodno za stvaranje zaliha ukusna receptura: komadići mesa u ukusnom želeu, obogaćeni povrćem i začinskim biljem prirodna: birani sastojci visoke kvalitete s omega-6 masnim kiselinama: izvor vrijednih esencijalnih masnih kiselina za podršku zdravlju kože i dlake bogata vitalnim tvarima: s uravnoteženom kombinacijom vitamina i minerala za zdravu prehranu pogodna za svaki dan: pokriva dnevne potrebe vaše mačke svim važnim hranjivim tvarima bez žitarica: također za mačke s odgovarajućim intolerancijama komadići kuhani na pari: radi očuvanja okusa i kvalitete sastojaka bez umjetnih bojila, pojačivača okusa i konzervansa praktično porcionirana: u vrećice, osigurana svježina svakog obroka Mega pakiranje Felix Naturally Delicious 80 x 80 g sadržava sljedeće ukusne vrste: 20 x 80 g Govedina s mrkvom 20 x 80 g Piletina s mahunama 20 x 80 g Puretina s mrkvom 20 x 80 g Pačetina s mahunama
Mega pakiranje Felix Naturally Delicious 80 x 80 g - Raznolikost okusa sa sela
Mega pakiranje Felix Naturally Delicious 80 x 80 g - Raznolikost okusa sa sela
30,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe