Dyson PROČIŠĆIVAČ ZRAKA DYSON Pure&Cool Link TP07, (D1059)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Dyson Pure & Cool Link TP07- Čisti i hladi sav zrak u prostoriji - za vašu obitelj. Senzor, filter, projekcija i Dyson Link App. Hvata prasˇinu, alergene i bakterije. ... Pročitaj cijeli opis

631,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

In stock

Cijena je osvježena danas od 1:43.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Emundia.hr ponudi
Ponuda trgovine Emundia.hr za proizvod Dyson PROČIŠĆIVAČ ZRAKA DYSON Pure&Cool Link TP07, (D1059). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01661C34
Prijavi grešku

Dyson Pure & Cool Link TP07- Čisti i hladi sav zrak u prostoriji - za vašu obitelj. Senzor, filter, projekcija i Dyson Link App. Hvata prasˇinu, alergene i bakterije.

Glavne značajke: Osjec´a i izvjesˇtava u stvarnom vremenu. Automatski detektira cˇestice i plinove u zraku. Zatim ih dijagnosticira i izvjesˇtava u stvarnom vremenu na LCD ekranu. Hvata i projicira - HEPA i filtracija aktivnim ugljenom. Skuplja 99.95 % onecˇisˇc´enja cˇesticama.

Air MulitplierTM tehnologija projicira procˇisˇc´eni zrak u cijeloj sobi. Potpuno hermeticˇki zatvoren prema HEPA H13, bez prolaza prljavog zraka. Podesiva oscilacija projicira procˇisˇc´eni zrak u cijeloj prostoriji.

20 % tisˇi: Akusticˇki napravljen za smanjivanje turbulencije. Kombinirani filtar je redizajniran i izrađen je od 25 % materijala koji se mogu reciklirati.

DODATNE FUNKCIJE: Upravljanje putem aplikacije Dyson Link App. Informacije vezane zu pročišćavanje zraka, status filtera, daljinsko upravljanje i ostale funkcije. Kvalitetu zraka u prostoriji moguće je kontrolirati dok ste na putu. Senzor dan-noć. Automatski mod pročišćavanja. Ugrađeni senzori provjeravaju kvalitetu zraka i prilagođavaju postavke uređaja i protok zraka za automatsko pročišćavanje zraka u prostoriji.

Dyson PROČIŠĆIVAČ ZRAKA DYSON Pure&Cool Link TP07, (D1059)
Dyson PROČIŠĆIVAČ ZRAKA DYSON Pure&Cool Link TP07, (D1059)
631,00 €
u Emundia.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe