Bellamy Ines komoda s 4 ladice, grey

Bellamy Ines komoda s 4 ladice, grey

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Komoda Bellamy Ines - bezvremenska i romantična kolekcija vraća se u djetetov svijet u klasičnom stilu. Kolekcija je ukrašena reljefima i prekrasnim porculanskim ručkama ... Pročitaj cijeli opis
592,90 € -10 %
533,61 €
-10 %592,90 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena jučer u 22:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Bellamy Ines komoda s 4 ladice, grey. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01B63D57
Prijavi grešku
Komoda Bellamy Ines - bezvremenska i romantična kolekcija vraća se u djetetov svijet u klasičnom stilu. Kolekcija je ukrašena reljefima i prekrasnim porculanskim ručkama ručne izrade. Ona je univerzalna i bezvremenska, pogodna i za djevojčice i dječake.Ines komoda s 4 ladice idealna je za stariju djecu. Komoda iz ove kolekcije je u klasično elegantnom stilu, a pruža maksimalnu funkcionalnost. Može se koristiti u dječjoj ili roditeljskoj sobi.Karakteristike:- prostrane ladice- udobne ručno izrađene ručke- može se montirati na zid (preporuka)- tihe vodilice Blum s funkcijom samozatvaranja- mogućnost ugradnje nastavka za previjanje (dodatno se kupuje)Dimenzije (cm):- širina: 120 cm- dubina: 51 cm- visina: 90 cmNamještaj je obojan s posebno odabranim bojama talijanskog dobavljača, otporan je na dvije vrste oštećenja:- Kemikalije: štiti od djelovanja tekućine kao što su voda, losioni, ulja i druga sredstava za pranje;- Mehanička zaštita protiv svih vrsta ogrebotina koje proizlaze iz uporabe namještaja.Materijali i završna obrada namještaja:- 3 prostrane ladice, prva podijeljena u dvije manje ladice- fronte ladica, bočne stranice i gornja ploča izrađene su od lakiranih MDF ploča na elegantnoj boji- ručno izrađene ručke od porculana- tihe vodilice Blum s funkcijom samozatvaranja- tijelo je izrađeno od visokokvalitetne laminirane ploče otporne na oštećenja i vlagu- boje koje se koriste u procesu lakiranja su sigurne za djecu, EN71/3, ne uzrokuju alergijeBoje:elegantna bijela, neutralno sivaUpute za uporabu:Namještaj se mora obrisati mekom pamučnom krpom navlaženom vodom ili lakom za namještaj.Dodatne informacije:Namještaj se isporučuje u kutijama za samostalno sastavljanje. Kutije sadrže detaljan priručnik za montažu zajedno s opremom (vijci itd.)*nastavak za previjanje nije uključen u cijenu
Bellamy Ines komoda s 4 ladice, grey
Bellamy Ines komoda s 4 ladice, grey
533,61 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe