Catit transporter White Tiger Voyageur - bijeli - D 48 x Š 32 x V 28 cm

Catit transporter White Tiger Voyageur - bijeli - D 48 x Š 32 x V 28 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Sa transporterom Catit White Tiger Voyageur ste savršeno opremljeni ako putujete s Vašom mačkom. Bilo da idete kod veterinara ili kada putujete - ovaj transporter nudi si... Pročitaj cijeli opis
20,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
24,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:15.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Catit transporter White Tiger Voyageur - bijeli - D 48 x Š 32 x V 28 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX002D551A
Prijavi grešku
Sa transporterom Catit White Tiger Voyageur ste savršeno opremljeni ako putujete s Vašom mačkom. Bilo da idete kod veterinara ili kada putujete - ovaj transporter nudi siguran i optimalan način za prijevoz Vaše mačke: bilo u automobilu, u autobusu, vlaku ili u zrakoplovu. Poklopac transportera je pričvršćen uz pomoć spojnica za donji dio. Stoga ako je potrebno možete ga brzo i jednostavno ukloniti. Čvrsta i praktična ručka za nošenje omogućuje lakši transport. U poklopcu transportera integriran je poklopac koji Vam omogućuje da milujete i smirite Vašeg ljubimca, bez da on može pobjeći iz transportera. U dostavu je uključena i dupla zdjela za vodu i hranu, tako da je Vaš ljubimac tijekom putovanja opskrbljen. Pribor se može pohraniti u za to predviđenom poklopcu transportera - tako da zdjelu imate uvijek pri ruci. Sigurnosna brava je sigurna i za najspretnije životinje. Osim toga imate mogućnost da na ulaznim rešetkastim vratima dodatno stavite lokot (nije uključen u isporuku) za zatvaranje. Može se dogoditi da Vaš pas mokri kad je pod stresom. Stoga se na rubu donje kadice nalazi žlijeb za skupljanje tekućine, tako da Vaš ljubimac ostaje suh i čist. Kako bi se osigurala optimalna ventilacija u unutrašnjosti, u transporteru se nalaze brojni zračni otvori koji su u obliku mačjih silueta i daju transporteru zajedno s bijelim tigrastim motivom modernan i neobičan izgled. Kratki pregled Catit transportera White Tiger Voyageur - bijeli: Boja: bijela s tigrastim motivom Isključivo u zooplusu Siguran, stabilan i robustan Idealan za posjete veterinaru i putovanja Također pogodan za zrakoplove (eventualni dodatci su moža potrebni - sigurnosni vijci ili kablovi) Uključuje zdjelu za hranu i vodu (s mogućnosti spremanja u poklopcu) Žlijeb Moderan i suvremen Rešetkasta vrata: Sa sigurnosnom bravom Od metala Boja: crna Moguća montaža lokota (nije uključen) Moguća montaža remena za nošenje (nije uključen) Optimalna ventilacija Zračne rupe u obliku mačje siluete Otvor za maženje u poklopcu Također pogodan i za male pse Dimenzije: Ukupno: oko D 48 x Š 32 x V 28 cm Unutarnja visina: 24 cm Ulaz bez vrata: Š 23 x V 21 cm Ulaz s vratima: Š 18.5 V 21 cm Razmak rešetki: oko Š 2 x V 2 cm Duple zdjele ukupno: oko D 6 x Š 14,5 x V 2,5 cm Dupla zdjela unutrašnjost svake oko D 5,5 x Š 6,5 x V 2 cm Poklopac za maženje: oko D 7,5 x Š 13 cm Napomena: Raspitajte se prije odlaska na putovanje avionom kod Vaše zrakoplovne tvrtke o njihovim propisima o transporterima za ljubimce. Ako gornji ili donji dijelovi transportera moraju biti trajno povezani s vijcima ili kablovima (koji nisu uključeni), možete to učiniti u predviđenim rupama za tu svrhu.
Catit transporter White Tiger Voyageur - bijeli - D 48 x Š 32 x V 28 cm
Catit transporter White Tiger Voyageur - bijeli - D 48 x Š 32 x V 28 cm
20,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe