Catit Cabrio transporter - Š 33 x D 51 x V 35 cmBESPLATNA dostava od 299kn

Catit Cabrio transporter - Š 33 x D 51 x V 35 cmBESPLATNA dostava od 299kn

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vaša mačka je važan dio vaše obitelji. Zbog toga joj trebate osigurati mogućnost putovanja u transporteru Cabrio udobno i sa stilom! Bilo da se radi o putovanju k veterin... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Nema na zalihi.

Cijena je osvježena danas od 10:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Catit Cabrio transporter - Š 33 x D 51 x V 35 cmBESPLATNA dostava od 299kn. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00B88F2D
Prijavi grešku
Vaša mačka je važan dio vaše obitelji. Zbog toga joj trebate osigurati mogućnost putovanja u transporteru Cabrio udobno i sa stilom! Bilo da se radi o putovanju k veterinaru ili u hotel za kućne ljubimce: Catit Cabrio transporter je idealan za transport mačaka i vrlo malih pasa. Ulaz i izlaz je izveden tako da bude udoban i jednostavan. Ako vaš tigrić pri tome ipak treba pomoć, zahvaljujući 180° - otvaranju gornjeg dijela možete ga oprezno i bez stresa staviti u transporter. Po potrebi mogu se odvojiti i vrata ili kompletni gornji dio. Kako biste svojem ljubimcu za vrijeme putovanja osigurali dovoljno hrane, možete na prednjim vratima izvana umetnuti zdjelicu za hranu kroz praktični otvor. Rešetke za prozračivanje se nalaze na svim stranicama transportera kako bi se vaša mačka ugodno osjećala i u toplim danima. Na taj način izbjeći će se ustajali zrak i vaš će šapica uvijek imati dovoljno svježeg zraka. Transporter je namijenjen i za prijevoz životinja avionom. Molimo vas da prije putovanja provjerite uvjete prijevoza od odgovarajuće aviokompanije. Catit Cabrio transporter u pregledu: Višenamjenski transporter za mačke i male pse do 11,3 kg 180° - otvaranje gornjeg dijela: jednostavno stavljanje mačke u transporter Kompletno odvojivi gornji dio: manje stresa za čovjeka i životinju Potpuno prozračivanje: otvori za prozračivanje sprječavaju pregrijavanje Velika prozirna glavna vrata: za jasan pogled iznutra i izvana, sa sigurnosnim zatvaračem, potpuno odvojiva Povišen pod: s utorima za urin ili vodu, pomaže vašem ljubimcu ostati suhim i čistim Protuklizna podloga: osigurava stabilnost vašeg ljubimca Poklopac za hranu s mogućnošću umetanja dvostruke zdjelice: dostupno izvana, s mogućnošću zaključavanja Jednostavno prenošenje: integrirana ergonomska ručka za nošenje i podesiv remen s karabinerom za pričvršćivanje Moderna izvedba Boja: siva / plava s bijelim okvirom oko vrata Materijal: plastika Prozračivanje: Rešetke za prozračivanje na svim stranama Osiguravanje posudica: 4 zatvarača „na klik“ Dodatna mogućnost pričvršćivanja (nije sastavni dio isporuke) Dimenzije: Ukupno: Š 33 x D 51 x V 35 cm Iznutra: Š 29 x D 45 x V 31 cm Ulaz: Š 28 x V 29 cm Gornji ulaz: D 45 x Š 31 cm Duljina remena za nošenje (bez karabinera): oko D 85 - 160 cm Sadržaj zdjelice za hranu: 2 x 225 ml Težina: oko 4,2 kg Opseg isporuke: 1 Catit Cabrio transporter, 1 dvostruka zdjelica za hranu, 1 remen za nošenje Napomena: Polako i nježno priviknite svog ljubimca na boravak u transporteru. Počnite tako da vašeg ljubimca ostavljate u transporteru s otvorenim vratima. Tek nakon toga ga priviknite na boravak u transporteru sa zatvorenim vratima i produljujte vrijeme. Krenite s kratkim probnim vožnjama u automobilu. Transporter se nikada ne bi trebao koristiti kao kazna već vašem ljubimcu treba predstavljati sigurno i pozitivno mjesto.
Catit Cabrio transporter - Š 33 x D 51 x V 35 cmBESPLATNA dostava od 299kn
Catit Cabrio transporter - Š 33 x D 51 x V 35 cmBESPLATNA dostava od 299kn
84,93 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe