Taste of the Wild - Lowland Creek Feline - 6,6 kg

Taste of the Wild - Lowland Creek Feline - 6,6 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Lowland Creek Feline iz asortimana Taste of the Wild je visokokvalitetna, ukusna suha hrana za mačke koja je prikladna za mačke svih dobi, od mačića do starijih mačaka. P... Pročitaj cijeli opis
78,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 12:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Taste of the Wild - Lowland Creek Feline - 6,6 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020012CB
Prijavi grešku
Lowland Creek Feline iz asortimana Taste of the Wild je visokokvalitetna, ukusna suha hrana za mačke koja je prikladna za mačke svih dobi, od mačića do starijih mačaka. Pripremljena je od puno peradi, uključujući pečenu patku i pečene prepelice iz slobodnog uzgoja. Hrana za mačke Lowland Creek pruža vašoj ljubimice visoko probavljive proteine ??i izvrstan je izbor ako cijenite prehranu posebno prilagođenu vašoj mački. Riječ je o suhoj hrani bez žitarica koja je prikladna za mačke s određenim intolerancijama. Taste of the Wild Lowland Creek vašoj mački osigurava uravnoteženu mješavinu omega-3 i omega-6 masnih kiselina za podršku koži i dlaci, kao i probiotike koji mogu dorpinijeti normalnoj probavnoj funkciji. Suha hrana za mačke pripremljena je od povrća, voća i mahunarki te ima sastav bogat vitalnim tvarima koje mogu podržati imunološki sustav. Taste of the Wild - Lowland Creek Feline u pregledu: visokokvalitetna suha hrana za mačke svih uzrasta potpuna hrana: pogodna kao potpuna hrana za mačiće, kao i za odrasle i starije mačke receptura bez žitarica: idealna u slučaju alergije i intolerancije s pečenom patkom i prepelicom: pačetina kao glavni sastojak, perad iz slobodnog uzgoja, lako probavljivi proteini s probioticima važnima za mačke: mogu podržati probavu i imunološki sustav receptura bogata vitalnim tvarima: obogaćena voćem, mahunarkama i povrćem, sadrži antioksidanse, cink, selen i vitamin E za podršku imunološkom sustavu taurin: bitan nutrijent za mačke, može pomoći u održavanju normalnog vida i rada srca omega masne kiseline: održavane razine omega-3 i omega-6 masnih kiselina mogu osigurati zdravu kožu i sjajnu dlaku
Taste of the Wild - Lowland Creek Feline - 6,6 kg
Taste of the Wild - Lowland Creek Feline - 6,6 kg
78,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe