vidaXL Radni stol za crtanje s nagibnom pločom dvije ladice i stolicom

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj radni stol za crtače s udobnim radnim prostorom će apsolutno biti Vam veliki pomagač za crtanje, pisanje, itd. Visokokvalitetni stol s nagibom pločom, ponudi Vam dos... Pročitaj cijeli opis
182,76 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 22:14.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Radni stol za crtanje s nagibnom pločom dvije ladice i stolicom. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003A7B67
Prijavi grešku
Ovaj radni stol za crtače s udobnim radnim prostorom će apsolutno biti Vam veliki pomagač za crtanje, pisanje, itd. Visokokvalitetni stol s nagibom pločom, ponudi Vam dosta prostora za rad. Zahvaljujući dvostrukoj radnoj površini, ovaj je radni stol pogodan za crtače. Na taj način, možete koristiti istovremeno prijenosno računalo i površinu za crtanje. Njegova podesiva visina omogućuje različite radne položaje, dok zaustavljač papira drži papir na mjesto. Bočna ladica pohrani vaše stvari nadohvat ruke. Dvije prostrane ladice služe kao prostor za pohranu olovka i drugih alata za crtanja. Stolica je gusto postavljena za veću udobnost kad sjedite. Stol je izrađen od visokokvalitetnog MDF, a podržan je nogama od plastificiranog čelika za veću izdržljivost, što osigurava mnogo godina korištenja.
vidaXL Radni stol za crtanje s nagibnom pločom dvije ladice i stolicom
vidaXL Radni stol za crtanje s nagibnom pločom dvije ladice i stolicom
182,76 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe