vidaXL Vanjske svjetiljke za stazu 4 kom LED 15 cm sa šiljkom za tlo

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj set 4 komada LED solarna svjetla dolazi u kompletu s cijevi, šiljcima za zemlju i punjive baterije. Ova je savršena dekorativna rasvjeta za vrtove, terase, staze, dv... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

20

Cijena je osvježena danas od 16:33.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o vidaxl.hr ponudi
Ponuda trgovine vidaxl.hr za proizvod vidaXL Vanjske svjetiljke za stazu 4 kom LED 15 cm sa šiljkom za tlo. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta lampe
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX003B9642
Prijavi grešku
Ovaj set 4 komada LED solarna svjetla dolazi u kompletu s cijevi, šiljcima za zemlju i punjive baterije. Ova je savršena dekorativna rasvjeta za vrtove, terase, staze, dvorišta i balkone. Svaka lopta lampa je izrađena od izdržljive plastike, tako da ćete ih koristiti za mnoge godine. Lampe imaju 2 LED žarulje od 0,1 W, tako da svaka je u mogućnosti zračiti 0,2 W svjetla, tako da cijeli set će pružiti 0,8 W. Jednostavno možete montirati lampe. Također, možete podesiti visinu svake lampe odabirom korištenja jedne ili dvije cijevi. Kad padne mrak, svjetla će se automatsko uključiti. Trajanje osvjetljenje ovisi o vremenskim uvjetima. Obično, može potrajati do 8 sati osvjetljenja s 3 sata sunčevog zračenja. Ove lampe neće zagađivati okoliš, jer baterije ovih lampa napune sunčevnom energijom tijekom dana. Budući da nema potreba povezivanja sa utičnicama za punjenje, ove lampe su sigurnije i praktičnije za pomicanje. Osim toga, nećete platiti struju za ove lampe, budući da su na solarni pogon. Ovaj je uistinu jedno ulaganje koje će donijeti trajno korištenje.
vidaXL Vanjske svjetiljke za stazu 4 kom LED 15 cm sa šiljkom za tlo
vidaXL Vanjske svjetiljke za stazu 4 kom LED 15 cm sa šiljkom za tlo
60,52 €
u vidaxl.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe